Van ebből kiút?
Próbálj olyan elfoglaltságot találni amit szeretsz, amiből önbizalmat meríthetsz. Ha szórakozni nem jársz akkor menj el önkéntesek valahova, így megismerhetsz embereket.
Mégegy dolog. Nem írtad hogy dolgozol-e. Ha nem akkor keress munkát, mert otthon csak be fogsz golyózni. Ha egyszer már tudtál tudatosan javítani a dolgokon akkor másodszor is fogsz tudni.
Végül ha dolgozol, de elégedetlen vagy a környezeteddel akkor költözz el. Sokszor látom hogy az emberek benne vannak egy környezetben amit utálnak, csak nem mernek változtatni. Ha ez rád nem vonatkozik akkor bocs, csak egy ötlet volt.
Találni kell egy hobbit, ott találni fogsz barátokat. Nekem ilyen volt a motorozás. De lehet az horgászat is vagy foci…. Akármi.
(És amúgy olyan mintha engem írtál volna le a bemutatkozásban.)
Annyi külömbséggel, hogy én elkezdtem sportolni és az sokat segített magammal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!