Ebből a helyzetből van kiút, egyáltalán meg lehet oldani valahogy?
24 éves vagyok 4 hónapja munkanélküli nem találok munkát pedig mindenhol próbálkoztam már mármint ott ahol élek itt sajnos semmi lehetőség nincs már.
Elvesztettem a szerelmemet is, szakítottunk neki is hasonló problémái vannak mint nekem közben szeretjük egymást de úgy érzem hogy hiába...csak lehuznank egymást ha megint össze jönnénk. Nem is beszélünk 1 hete....
Szó szerint nem látom a kiutat, nem tudom mit kezdjek magammal. Testileg és lelkileg is szarúl vagyok losernek érzem magam , tehetetlennek.
Nem akarom magamat megölni de folyamatosan jár a fejemben a gondolat...barátaim és a szüleim támogatnak, de a szüleim támogatása sajnos kevés max az első lépést tudnák támogatni valami felé.
Gyengének érzem magam úgy érzem mintha teljesen reménytelen lenne minden. Semmi nem okozna már boldogságot.
Közben meg csak rendezni sem tudom magamban a dolgokat mit tennétek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!