Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van kiút a mélységből?

Van kiút a mélységből?

Figyelt kérdés
Már néha úgy gondolom jobb lenne az öngyilkosság miért élni? Az egesz életem szenvedés hiaba akarom hiába próbálom nem lehet helyre hozni pici jó sincs benne mindenki boldog csak én nem minek... Jönnek az ünnepek es en akkor is ehezni fogok ugy mint mindig ezt már nem lehet bírni sajnos éhen halok vagy öngyilkos leszek szerintem senkinek nem fogok hianyozni

2016. dec. 13. 07:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

A mélységből csak akkor van kiút, ha te úgy akarod , hogy legyen. Ha nem akarsz élni, azt jelenti, hogy nem találsz magadnak valamit amiért érdemes lenne élned, de, hogy találsz vagy nem ilyen dolgot, az csak rajtad múlik, hogy akarod-e?

Az élet harc mindennel és mindenkivel, ha belefáradtál és feladod, akkor az is egy megoldás, de a te döntéseden áll a te életed, ebbe senki bele nem szólhat.

2016. dec. 13. 08:27
 2/16 A kérdező kommentje:
100%- ban egyet értek veled. Akármere megyek állásinterjúra elküldenek nem kellek dolgozni egyszerűen amikor éhes az ember nem úgy teljesít kicsit megvisel hogy jönnek Az ünnepek es ennivaló sem lesz de hiába inkább igy mint hogy kialjak az útra mert mondtak már 21 éves vagyok nem rontom el az eletem
2016. dec. 13. 08:38
 3/16 anonim ***** válasza:
Gyere ki külföldre.Eladod a géped,pár aranyékszered biztos van,vagy kölcsönkérsz egy repjegyre valót,szétnézel a facebook csoportokban szoba ügyben,annyi van,mint égen a csillag,munka szintén.Anglia.
2016. dec. 13. 08:53
 4/16 A kérdező kommentje:
Bocsi de telefononom van az is olcsóbb fajta es ékszerek nincsenek ha lenne eladnám es vennék kaját
2016. dec. 13. 09:01
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Éhezni nem nagyon lehet ma Magyarországon, amikor tonna számra dobjuk ki az el nem fogyasztott ételeket az áruházakból vagy magánlakásokból egyaránt. Minden második ember dagadt, szerintem senki nem éhezik, hacsak nem akar.

A kukákból prímán lehet élni, nem egy és nem kettő ember teszi ezt.

2016. dec. 13. 09:19
 6/16 A kérdező kommentje:
Az igaz amit te mondasz de biztosan nem fogok kimenni kukázni inkább éhen halok
2016. dec. 13. 09:26
 7/16 anonim ***** válasza:

Fogd a cuccot és költözz el máshova. Merrefelé élsz?

Ha ott nincs munka, máshol van.

Szakmád van?

2016. dec. 13. 09:28
 8/16 anonim ***** válasza:

Merre élsz, hogy ennyire nincs munka? A Nyugat-Dunántúlon már szinte nem találnak helyi lakosokat gyári összeszerelő betanított munkákra. Ausztriában meg rengeteg szállodai betanított munka van síszezonban. Ha meg kicsit jobb megjelenésű, viselkedésű vagy és van egy érettségid, akkor meg csak elég végigsétálnod Budapesten egy plázázában, rengeteg üzleten kint a tábla, hogy eladót keresnek azonnali kezdéssel.

Persze ha egy Ózd melletti zsákfaluban élsz, ott a helyzet lehet hogy tényleg reménytelen, ilyen helyről lépni kell.

2016. dec. 13. 09:55
 9/16 A kérdező kommentje:
Szolnokon élek de itt egyáltalán nincs munka nem azt mondom a legjobb megjelenésű vagyok mert sajnos feldolgozni nem tudok mivel nincs ruhám 8 általános iskola eladói végzettség
2016. dec. 13. 09:57
 10/16 anonim ***** válasza:
Lépésről lépésre haladj. Szolnokon pont sok betanított munka van, keress rá Google-ban "Szolnok betanított munka". Gyári betanított munkával kezdheted, aztán ha közben összeszeded kicsit magad, akkor kereshetsz eladóit is.
2016. dec. 13. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!