Van kiút a mélységből?
Figyelt kérdés
Már néha úgy gondolom jobb lenne az öngyilkosság miért élni? Az egesz életem szenvedés hiaba akarom hiába próbálom nem lehet helyre hozni pici jó sincs benne mindenki boldog csak én nem minek... Jönnek az ünnepek es en akkor is ehezni fogok ugy mint mindig ezt már nem lehet bírni sajnos éhen halok vagy öngyilkos leszek szerintem senkinek nem fogok hianyozni2016. dec. 13. 07:44
11/16 anonim válasza:
12/16 anonim válasza:
Ok, van néhány köztük, ami nem feltétlen neked való, de megpróbálni meglehet.
13/16 anonim válasza:
Itt van 71 db általános iskolát, szakiskolát igényelő állás:
14/16 A kérdező kommentje:
Koszonon szépen a segítséget már írtam nekik holnap megyek interjúra
2016. dec. 13. 13:00
15/16 anonim válasza:
Majd írj, hogy mi lett az eredmény!
16/16 A kérdező kommentje:
Olvasom ezeket a privát üzeneteket hogy a világba mennyi rossz indulatu emberek vannak írták pl szét vágna a ruhát minthogy oda adja nekem. A másik alljak ki az út szélére. A harmadik a világ selejtje vagyok es az ijenekwt kikellene nyírni túl sok kedves ember van itt megkérem aki olvassa ne írjon privátba ilyeneket aki akar segítsen aki nem ne írjon ilyeneket koszonon
2016. dec. 13. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!