Munkanélküli, alkoholista, depressziós huszonéves férfi vagyok, úgy érzem már nincs kiút, hogyan tovább?
Rövid életutam :
16 éves korom óta iszom, 2 egyetemről kivágtak, több száz nő utasított el (ronda férfi is vagyok bónuszba)
Bő 2 évet dolgoztam egy gyorsétteremben, de onnan is kivágtak.
25 éves vagyok, 1,5 éve arról szól az életem hogy felkelek és leiszom magam. Elvegyítem a keserűséget egy pohár fröccsel.
Egyre gyakrabban vannak öngyilkossági gondolataim is...mélyweben fegyvereket böngészek, azon gondolkodom hogy rendelek egyet, aztán bumm.
Úgy érzem nem tudok kimászni ebből a pöcegödörből....
MI lesz velem? Ennyi volt, nekem meszeltek? 30 előtt beadom a kulcsot?
halmozottan hülyeségeket csinálsz/csináltál...
le kellene tenned a piát, valami normális hobbit találnod, munkát keresned, elkezdhetnéd felépíteni az életed, de előtte takarítsd el a romokat!!!
23F
Segélyből, megtakarított pénzből. Nem ez a lényeg.
A lényegre válaszoljatok!
Hogyan jussak ki ebből a pöcegödörből?
Mit szóljon az, aki egész életére tolószékbe kényszerül, vagy vak?
Menj el egy pszichológushoz. Az lehet a bajod, hogy nincs életcélod, csak tengődsz. Gondold el, hogy mi boldogítana. Lehet lusta, kényelmes is vagy, hogy tegyél magadért valamit. A szüleid mit szólnak hozzád?
A munka majd mindent megold?
Mikor volt munkám akkor is piáltam, csak kevesebbet, mivel kevesebb szabadidőm volt.
Volt hogy részegen mentem be dolgozni is.
A szüleim aggódnak értem, de nem tudnak segíteni.
mint írtam keress értelmes hobbit ami leköti a figyelmed, sikerélményt okoz...lelkileg sokat dobna rajtad!
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!