Munkanélküli, alkoholista, depressziós huszonéves férfi vagyok, úgy érzem már nincs kiút, hogyan tovább?
Rövid életutam :
16 éves korom óta iszom, 2 egyetemről kivágtak, több száz nő utasított el (ronda férfi is vagyok bónuszba)
Bő 2 évet dolgoztam egy gyorsétteremben, de onnan is kivágtak.
25 éves vagyok, 1,5 éve arról szól az életem hogy felkelek és leiszom magam. Elvegyítem a keserűséget egy pohár fröccsel.
Egyre gyakrabban vannak öngyilkossági gondolataim is...mélyweben fegyvereket böngészek, azon gondolkodom hogy rendelek egyet, aztán bumm.
Úgy érzem nem tudok kimászni ebből a pöcegödörből....
MI lesz velem? Ennyi volt, nekem meszeltek? 30 előtt beadom a kulcsot?
Egy lány persze...kérdés hogy ki az a lány aki egy munkanélküli, alkoholista, depressziós, ronda, céltalan emberre vágyik.
Fordítva nézve meg jobb is ha egy ilyen ember egyedül marad, és nem másnak kell szenvednie a hülyeségei miatt.
Mondjuk valahol érdekes, hogy ma reggel 9-kor még boldog kiegyensúlyozott férfi voltál.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__8..
A kérdező hobbija a panaszkodás élvezi minden percét.
Miért kellene bármit is tennie még ezenkívül.
Kérdező! Hány cm magas vagy? Ha 175 fölött vagy van esélyed a boldogságra. Netán 180cm vagy, így tuti ki tudsz lábalni.
De, ha 160-165cm vagy a kudarc az életben leterít hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!