Ha majdnem az egész napomat filmnézéssel és gyakorizással töltöm az okozhat elbutulást?
Figyelt kérdés
lassan 2 éve így élek. Persze tornázok is, de sokat nézek filmet amiota itthon vagyok, nincs munkám. Azt vettem észre hogy a memóriám kezd romlani és mindent elfelejtek amire emlékeznem kéne. Fiatal nő vagyok.ma 14:56
1/14 A kérdező kommentje:
és + sokat telefonozok is.
ma 14:57
3/14 anonim válasza:
Egy-egy nap nem. Ha gyakran vagy mindig, akkor igen.
4/14 A kérdező kommentje:
lassan két éve minden nap így élek.
ma 15:02
5/14 anonim válasza:
Ha minden nap ez megy napi 8-10 órában....háát lehetséges.
Inkább érdektelenné válik számodra minden, és lényegtelen számodra, hogy megjegyzed e vagy sem.
Élő emberrel kellene beszélgetned.
Kellene levegőre menni, valami egészségeset tenned, sétálni akár.
6/14 A kérdező kommentje:
sétálni szoktam amugy minden nap, de azt észrevettem hogy mindent elkezdtem unni.
ma 15:06
8/14 anonim válasza:
Ekkora mértékében igen.
Miért nem keresel munkát?
9/14 anonim válasza:
ja csak ez után jön majd, hogy...jajj nincs kedvem...jajj ahhoz sincs...jajj menni kellene...jajj beszélni vele...jajj jajj jajjj.
10/14 anonim válasza:
Nem a tevékenység okoz elbutulást, csak max elszoksz bizonyos dolgoktól ha más, fontosabb dolgot kéne csinálnod helyette már nem fog úgy menni. A felejtés természetes, ha nem használod azt a tudást ami kellet egykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!