Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy tudnak az emberek szabadi...

Hogy tudnak az emberek szabadidőt teremteni bármire is?

Figyelt kérdés
Hazemegyek a munkából alig jut idő otthoni tevèkenysègekre is.Nem ám bármi másra mit gondoltok?
nov. 6. 03:17
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Amint megnyerem a lottót, máris költözök. Addig viszont nincs rá lehetőségem.

nov. 6. 15:40
 22/45 anonim ***** válasza:
45%

Jó, de ha valaki 4 órát utazik egy nap, az ne csodálkozzon már, hogy nincs ideje. Nyilván nem lehet pikkpakk elköltözni, de nyilván másoknak úgy van ideje, hogy nem utaznak ennyit és más tippet nem is lehet adni, nem fogjuk azt mondani, hogy borotválkozz meg moss fogat a volánon meg szarjál vödörbe a hátsó ülésen és akkor máris ennyi plusz időd van otthon. :D

Szóval nem értem ebben az esetben ezt a hatalmas csodálkozást, hogy másoknak meg hogy van ideje. Hát leginkább így, hogy máshol lakunk és találunk a közelben munkát. Plusz a többi, amit leírtak, hogy nem csinálunk meg mindent minden nap, ami olyan feladat, hogy közben lehet mást is csinálni, azt egyszerre csináljuk, stb. De az utazás az a legnagyobb időrabló. (A doomscrolling mellett.)

nov. 6. 20:06
 23/45 anonim ***** válasza:
49%
4 orat elbaszol es nincs idod nem is értem hogy lehet ez 🤣
nov. 7. 05:23
 24/45 anonim ***** válasza:
0%

Jó hát biztos vannak ilyen gazdagok is akik a belvárosban tudnak lakást venni vagy ott örököltek, az én környezetemben mindenki napi 2-4 órát utazik 🤷‍♀️

nov. 7. 08:03
 25/45 Kólauborkával ***** válasza:
50%

Gondolhatod, aki kuncog rajtuk, hogy nem szórakozásból utazik 4 órát egy nap… inkább örülj neki, hogy a közeledben találtál jó munkát, de ezen kárörömködni undorítónak találom…

Aki 4 órát utazik, azon én sem csodálkozom, hogy nincs rendesen ideje tenni a dolgát, elméletileg marad még 3,5 órája a napból + alvás, hát az nem sok.

nov. 7. 08:08
 26/45 anonim ***** válasza:
67%

Én nem az a válaszoló vagyok, akinek írtad ezt az orbitális baronságot, de reagálok rá.

Miért gondolod azt, hogy mindenki csak a fővárosban lakik?

Én pl. egy kisebb város külső részén lakom és napi 25 percet gyalogolok a munkahelyemre, plusz ugyanennyit vissza.

Az én környezetemben meg mindenki képes volt 20 km-es körzeten belül munkát találni.

Ettől függetlenül az én városomból is sokan ingáznak a fővárosba, ami innen 80 km-re van.

Utazás alatt is lehet pl. olvasni, aki szeret. Rengeteg könyvet el lehet így olvasni. Sok hobbi létezik, amit utazás alatt is lehet végezni.

Ott a hétvége is a szabadidőre.

Ha egyébként neked megfelelő ez az életvitel, akkor nem kell itt sírni. Te választottad ezt, vállald a tetteid után járó következményeket. Minden felelősség a tiéd.

nov. 7. 08:19
 27/45 anonim ***** válasza:
49%
Csodalkozol hogy nincs idod semmire kozbe meg napi 4 orat elb-szol utazasra
nov. 7. 08:47
 28/45 anonim ***** válasza:
0%

Jó neked, nálunk helyben (azt hiszem írtam is korábban) csak egy kisbolt meg egy dohánybolt van, oda lehet menni eladónak (összesen kb 4-5 embernek), a többiek kénytelenek ingázni.

Szoktam utazás alatt olvasni ha tudok, ha épp nem ordítoznak körülöttem. Mi a többi "sok" hobbi amit lehet vonaton csinálni?

nov. 7. 13:28
 29/45 anonim ***** válasza:
Vannak munkák Pesten szállással
nov. 7. 13:33
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

"Mi a többi "sok" hobbi amit lehet vonaton csinálni?"

Pl. keresztrejtvényt fejteni, kézimunkázni, tanulni hobbiból..

nov. 7. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!