Hogy tudnak az emberek szabadidőt teremteni bármire is?
Figyelt kérdés
Hazemegyek a munkából alig jut idő otthoni tevèkenysègekre is.Nem ám bármi másra mit gondoltok?tegnap 03:17
11/23 anonim válasza:
Ha nem alszol délelõtt tízig hétvégén, hanem felkelsz hétkor, máris teremtettél 3 óra szabadidõt.
12/23 anonim válasza:
Reggel bemegyek a dolgozóba, délután 5-6-ra otthon vagyok. Este 11-12 körül fekszem tehát van nettó 6 órám mindenre. Hétvégén meg két teljes nap.
13/23 anonim válasza:
Jó szervezéssel és tervezéssel. Már fiatal koromban megfigyeltem, hogy ha csak úgy vaktában állok neki főzni, akkor lehet rámegy az egész szombat délelőtt. De ha előtte átgondolom, hogy mit milyen sorrendben, érdemes csinálni, és mik mehetnek párhuzamosan is, akkor 3 óra hossza helyett másfél óra alatt is készen lehet az ebéd. De, ha az ebéd megfőzése előtt a mosógépet is bepakolom, akkor ennyi idő alatt ki is van mosva a szennyes. Szóval kellő odafigyeléssel nagyon sok felesleges téblábolástól meg lehet szabadulni és órákat lehet felszabadítani a pihenéshez.
14/23 anonim válasza:
Mongyá fel, egybol rengeteg idod lesz mindenre 🤣
15/23 Metionin válasza:
Be kell osztani az időt. Én pl. úgy csinálom, hogy a nem munka tevékenységekből csak egyet csinálok egy nap. Van nap amikor edzeni megyek, van amikor főzök, van amikor boltba megyek, van amikor takarítok stb.
16/23 anonim válasza:
En ugy csinalom hogy nem jarok dolgozni 🤣
17/23 anonim válasza:
Ezt én se értem. Hazaérek este 7 körül, 10-11 között már aludni kellene. Aztán ott a házimunka, sport, kötelező apróságok (tisztálkodás, étkezés), jó esetben marad kb egy óra szabadidő…. Ennél többet csak a neten látok. Nem vagyok meggyőzve hogy igaz egyáltalán.
18/23 anonim válasza:
En ugy csinalom hogy max 15 km-es korzetbe keresek munkahelyet
Mert ha valakinek 2 beutazas, 2 ora hazaut ugy johogy nincs ideje semmire
19/23 anonim válasza:
Ja, csak van akinek nincs közelebb. Nálunk pl ami helyben van munka, az egy kisbolt meg egy dohánybolt, ott lehet menni eladónak, ennyi. Marad a 2x2 óra ingázás.
20/23 anonim válasza:
Hat akkor mit akarsz tobb idot?
Koltozz el onnan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!