Milyen közösségi terek vannak Budapesten fiataloknak? (nem vallási)
Rengeteg szabadidőm van, beleértve a napközbent, estét, éjszakát és a hétköznapokat is. Ajánlották mások nekem hogy járjak el ilyen közösségi terekbe és az felemészti a szabadidőm, meg hogy "ott barátkoznék végre korombeliekkel is".
Mik ezek? Hol vannak ezek? Hogyan találhatóak meg? Hogyan működnek ezek? Én még sose hallottam ilyenekről. (Kifejezetten nem a vallási közösségekre gondolok.)
Elmész edzeni csoportos órára. Kiállításon odacsapódsz valakikhez. Programokon veszel részt az érdeklődési köröd alapján (Pl. Mondocon).
De úgy senki nem fog szervezni, hogy "Ráérő fiatalok talija a Margit-szigeten".
#4 én már megpróbáltam odacsapódni különböző társaságokhoz, el lettem küldve a francba hogy hogy merészelek hozzájuk szólni. Diszkókban és hasonlókban ugyanez. Azok akiket ott látsz már úgy vannak ott hogy barátaikkal közösen csoportosan mentek oda, nem 5-6 egyedül lévő ember verődött össze csettintésre egy társasággá.
#5 próbálkoztam vele, elmentem társasjátékozós helyekre és hasonlókba, ott is túlnyomórészt el lettem küldve a francba hogy hisz nem is ismerem őket hogy merészelek hozzájuk szólni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!