Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen közösségi terek vannak...

Milyen közösségi terek vannak Budapesten fiataloknak? (nem vallási)

Figyelt kérdés

Rengeteg szabadidőm van, beleértve a napközbent, estét, éjszakát és a hétköznapokat is. Ajánlották mások nekem hogy járjak el ilyen közösségi terekbe és az felemészti a szabadidőm, meg hogy "ott barátkoznék végre korombeliekkel is".

Mik ezek? Hol vannak ezek? Hogyan találhatóak meg? Hogyan működnek ezek? Én még sose hallottam ilyenekről. (Kifejezetten nem a vallási közösségekre gondolok.)

okt. 7. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Kocsma minden utcaban van
okt. 7. 12:01
 2/9 A kérdező kommentje:
A kocsma mint fiataloknak való közösségi tér?....
okt. 7. 12:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Elmész edzeni csoportos órára. Kiállításon odacsapódsz valakikhez. Programokon veszel részt az érdeklődési köröd alapján (Pl. Mondocon).

De úgy senki nem fog szervezni, hogy "Ráérő fiatalok talija a Margit-szigeten".

okt. 7. 12:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Kocsma a legjobb kozosegi hely. Ahol isznak. Nezd vegig oket tele fiatalokkal akik isznak vagy nyaron deakon ulnek es isznak. Ott a kakas, gozsdu udvar, wesellenyi, kiraly utca.
okt. 7. 12:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne térre gondolj pontosan, hanem közegre. Például elmehetsz Boxolni. Társaság, érted. Ha végtelen időd van, akkor keress valami elfoglaltságot, ami érdekel. A sport és az edzés mindig jó opció lesz. Ilyenekre gondolj.
okt. 7. 12:18
 6/9 A kérdező kommentje:

#4 én már megpróbáltam odacsapódni különböző társaságokhoz, el lettem küldve a francba hogy hogy merészelek hozzájuk szólni. Diszkókban és hasonlókban ugyanez. Azok akiket ott látsz már úgy vannak ott hogy barátaikkal közösen csoportosan mentek oda, nem 5-6 egyedül lévő ember verődött össze csettintésre egy társasággá.

#5 próbálkoztam vele, elmentem társasjátékozós helyekre és hasonlókba, ott is túlnyomórészt el lettem küldve a francba hogy hisz nem is ismerem őket hogy merészelek hozzájuk szólni.

okt. 7. 12:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi a baj a vallassal?
okt. 7. 13:23
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 én nem vagyok vallásos. Ha kifejezetten vallási helyekre mennék, az nem lenne célszerű se nekem se az ottaniaknak. Ezért nem is járok vallási helyekre. Kb olyan, mint hogy aki nem szereti a rock zenét az nem megy el egy rockkoncertekre.
okt. 7. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez változó, van akinek a Magnet-ház programjai tetszenek.
okt. 7. 14:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!