Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy tudnak az emberek szabadi...

Hogy tudnak az emberek szabadidőt teremteni bármire is?

Figyelt kérdés
Hazemegyek a munkából alig jut idő otthoni tevèkenysègekre is.Nem ám bármi másra mit gondoltok?
tegnap 03:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Mit tevékenykedsz otthon és milyen időrendben dolgozol?
tegnap 04:44
 2/23 anonim ***** válasza:
76%

Nem kötelező minden nap házimunkát végezni. De ha te szeretsz saját magad rabszolgája lenni, ám legyen.

Tervezés meg a napjaidat. Plusz ott a hétvége is.

Azt nem hiszem, hogy nincs egy 15 perced lefekvés előtt mondjuk elolvasni pár oldalt egy könyvből.

tegnap 04:56
 3/23 Noren1989 ***** válasza:
79%

Úgy, hogy akarnak.

Pl, ha én sem főzök a csalàdnak vacsoràt, akkor egyből 2óràm felszabadul.

tegnap 05:18
 4/23 anonim ***** válasza:
33%
Például úgy, hogy nem biorobotok valaki más üzletében, hanem otthon dolgoznak és csináljak a maguk dolgát, S így a maguk urai, nem kell nekik maguk fölé pár ember aki megmondja, hogy mikor mit és hol meg hogyan csináljanak, mert tudják maguktól.
tegnap 05:22
 5/23 anonim ***** válasza:
48%
Ha van 2 gyerek, egy kutya, közelben lakó mama, anyós, van egy férj, aki estig melózik, akkor nem lesz időd, amíg a gyerekek nem önállóak. Ha időt akarsz, akkor szabadulj a háziállatoktól, neveld önállóságra a gyerekeket, ne adj isten vond be őket a házimunkába és vedd kicsit lejjebb az igényeket tisztaság és kaja vonalon. Mindjárt lesz időd.
tegnap 05:36
 6/23 anonim ***** válasza:
82%
Én mondjuk most biorobot vagyok, mégis ha hazaérek 17 óra körül (ha nem ugrok be a boltba hazafele, akkor pár perccel korábban), akkor van öt óra szabadidőm. Vagy ha úgy számoljuk, hogy négykor végzek, onnantól van hat óra szabadidőm (10 körül szeretek már ágyban lenni, de még olyankor is olvasgatok egy kicsit, ilyesmi), munka után sem mindig jövök haza közvetlenül, mert a barátaim ott laknak a munkahelyem környékén, szóval ha velük futok össze, akkor az meló utáni program. De ha meg hazajövök, akkor 17-18 óra között le van tudva a kaja + zuhany, ha nagyon akarok akkor elmosogatok, ez még 10 perc, meg kb heti 1-2x mosok, ez is max 10 perc teregetéssel együtt. 3-4 órám fixen van, amikor csak azt csinálhatok, amihez épp kedvem van. Kisuvickolni az egész lakást nem szoktam munka után, az péntek délután vagy szombat délelőtt program, kb 1-2 óra max, attól függ, milyen hangulatban vagyok, és akkor a hétvégém is szabad. Én inkább azt nem értem, aki mondjuk normálisan 8 órát dolgozik naponta és mondjuk nem is 3-3 óra az út a munkahelyre, és nincs is 2-3 gyereke, annak hogy nincs szabadideje.
tegnap 05:42
 7/23 anonim ***** válasza:
75%
Szervezés...
tegnap 06:15
 8/23 anonim válasza:
55%
Mindenkinek arra van ideje, amire szakít.
tegnap 06:46
 9/23 anonim ***** válasza:
90%
Akarat kérdése. 5re érek haza, míg sportolok, közben rotyog a kaja. De nem mondom, hogy néha nem passzolom el a főzést. Estére még jut egy kis idő filmet nézni. A hétvégék teljesen szabadok.
tegnap 07:26
 10/23 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Én hétközben munka után melót mérek fel, tanulok 1-2 órát és olykor barátokra is marad 1-2, a mosást, takarítást hétvégén intézem, főzni nem szoktam. Kb.: így telnek a a heteim.

Persze a felmért fusit meg hétvégén csinálom, ha rövid, akkor van amikor munka után gyorsan letudom.

Szóval van idő, arra amire az ember rászánja. Én pl.: soha nem TV-ztem.

tegnap 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!