Még van Facebookod?
#13:
A Facebook soha nem is volt ismerkedésre való. 😏
Én leginkább fotók megosztására és a Mesivel használom, alkalmanként alkotok kommentelő véleményeket, az Insta a generációmban nem lett nagyon elterjedt jelenleg. Az Instát teljesen másra használom. Mondjuk úgy, hogy egy kreatív hobbimat mutatom be ott. De sajnos ritkán. Viszont tény, hogy a generációm a Facén is csak a fotókra "ugrik" és véleménynyilvánítás nem nagyon érdekel senkit. Ezért egyre ritkább, hogy fotókon kívül mást megosszak.
36/F
22+
Mármint Facéval kapcsolatban élményfotókra és vicces fotókra gondolok. Érdekes módon a kreatív hobbim a Facén nem arat sikert, ellenben az Instán rakás idegen követ amiatt. Még úgy is, hogy sajnos megcsappant a művelése. Az Instán pedig pont konkrét ismerősökből van kevés. Úgyhogy érdekes ellentét.
27
Nem értek teljesen egyet ezzel. You tube-on sokkal részletesebb tájékoztatást adnak az emberekkel mindennel kapcsolatban. Bármit megnézhetsz és okosodhatsz. Eközben Facebookon 5 perc görgetés 10 db AI kamu kép, csaló hirdetések, kamu életek, vagy kilakoltatós sztroik. Lehet tényleg én vonzottam be ezt a rengeteg szennyet Fészen. De érdekes mód you tube-on mindig kapok balami tudást és nem a baromságokat kell nézni, hogy mónika show-n röhög mindenki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!