Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Még van Facebookod?

Még van Facebookod?

Figyelt kérdés
Én végérvényesen is megszűntettem. Azóta boldogabb az életem. Nagyon toxikus emberekkel próbáltam ott barátkozni.
nov. 4. 03:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

#13:

A Facebook soha nem is volt ismerkedésre való. 😏

nov. 4. 11:08
 22/29 anonim ***** válasza:

Én leginkább fotók megosztására és a Mesivel használom, alkalmanként alkotok kommentelő véleményeket, az Insta a generációmban nem lett nagyon elterjedt jelenleg. Az Instát teljesen másra használom. Mondjuk úgy, hogy egy kreatív hobbimat mutatom be ott. De sajnos ritkán. Viszont tény, hogy a generációm a Facén is csak a fotókra "ugrik" és véleménynyilvánítás nem nagyon érdekel senkit. Ezért egyre ritkább, hogy fotókon kívül mást megosszak.

36/F

nov. 4. 11:46
 23/29 anonim ***** válasza:

22+

Mármint Facéval kapcsolatban élményfotókra és vicces fotókra gondolok. Érdekes módon a kreatív hobbim a Facén nem arat sikert, ellenben az Instán rakás idegen követ amiatt. Még úgy is, hogy sajnos megcsappant a művelése. Az Instán pedig pont konkrét ismerősökből van kevés. Úgyhogy érdekes ellentét.

nov. 4. 11:49
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
23, nem érdekes, a két felületet más korosztály másra használja.
nov. 4. 14:04
 25/29 anonim ***** válasza:
Van, és néhány rokonnal csak így tudom felvenni a kapcsolatot, mert messze laknak. Na meg kis településen lakom, és van egy csoport ahová mindent kiírnak a településsel, és a lakókkal kapcsolatban. ( Vannak köztük fontos ügyek is. Na meg a háziorvosi rendelőt is követem, így tudom mikor van épp helyettesítés. Szóval főleg praktikus, hasznos dolgokra használom, és nem fogom csak azért törölni magam, mert már nem olyan menő a facebook, mint 10 éve. Nem lógok rajta folyamatosan, nem ismerkedem, de fontosnak tartom, hogy legyen.
nov. 4. 14:17
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Van, kizárólag a meglévő ismerősökkel való kapcsolattartásra szolgál. Mivel toxikus emberekkel nem vagyok beszélőviszonyban, így nincs is okom ilyenek miatt törölni magam.
nov. 4. 14:23
 27/29 Thunderfairy ***** válasza:
53%
Van. Szükséges valahogy kint lenni és informálodni a neten. De egyre jobban kezdem megérteni ha valakinek nincs.
nov. 4. 16:55
 28/29 A kérdező kommentje:
Instán azért hozzá lehet jutni olyan infókhoz, ami érdekel téged és több tudást ad. Ritkán instázok.
nov. 5. 11:38
 29/29 A kérdező kommentje:

27

Nem értek teljesen egyet ezzel. You tube-on sokkal részletesebb tájékoztatást adnak az emberekkel mindennel kapcsolatban. Bármit megnézhetsz és okosodhatsz. Eközben Facebookon 5 perc görgetés 10 db AI kamu kép, csaló hirdetések, kamu életek, vagy kilakoltatós sztroik. Lehet tényleg én vonzottam be ezt a rengeteg szennyet Fészen. De érdekes mód you tube-on mindig kapok balami tudást és nem a baromságokat kell nézni, hogy mónika show-n röhög mindenki

nov. 5. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!