Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Még van Facebookod?

Még van Facebookod?

Figyelt kérdés
Én végérvényesen is megszűntettem. Azóta boldogabb az életem. Nagyon toxikus emberekkel próbáltam ott barátkozni.
nov. 4. 03:30
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
88%
Van.
nov. 4. 03:37
 2/29 A kérdező kommentje:
Én büszke vagyok rá, hogy nincs.
nov. 4. 03:41
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Van, de soha nem barátkoztam, vagy ismerkedtem ott. Az nem arra van.
nov. 4. 04:35
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne? Nem a facebook hibája ha te pont toxikus emberekkel akadsz össze.
nov. 4. 04:44
 5/29 anonim ***** válasza:
83%
Van, de nem nagyon használom. Felnézek hetente 1x kb .
nov. 4. 04:45
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Van, annak idején a Messenger miatt regisztráltam. De nem barátkozom, nem jelölgetek, nem posztolok, és másokét sem nézegetem. Viszont meglepően hasznos volt szakemberek találásában, így találtam például egy megbízható vízszerelőt. Erre a célra mindenképpen megtartom. Tudom, sokan ott élik az életüket, nekem ez nem való.
nov. 4. 04:57
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Persze, használom. Szerintem ott vannak a legjobb csoportok, legnagyobb létszámmal, ha az ember kifejezett témában érdekelt. Én ismerkedésre sosem használtam. Amúgy meg igen, nem a Facebook hibája ha toxikus emberekkel akadsz ott össze, a Facebookon megtalálható toxikus az emberek a való életben is megtalálhatóak, csak te nem ott futottál beléjük.
nov. 4. 05:40
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Van. Szintén a csoportok miatt főleg, nagyon hasznosak számomra.

Meg néha feldob nagyobb életeseményeket, amiket valszeg sose tudnék meg, de azért kedves számomra (régi osztálytárs megházasodott, gyerek lett stb) De sokszor értesültem ott halálhírről is. Ismerkedni nem ismerkedem ott. Talán be se jelölhet csak ismerős ismerőse.

nov. 4. 06:22
 9/29 anonim ***** válasza:
63%
Legjobb az FB.
nov. 4. 06:40
 10/29 anonim ***** válasza:
91%

Nem a viz a hibás ha a kacsa nem tud uszni.

Van, es nem baratkozom toxikus emberekkel, valo eletben sem.

nov. 4. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!