Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Még van Facebookod?

Még van Facebookod?

Figyelt kérdés
Én végérvényesen is megszűntettem. Azóta boldogabb az életem. Nagyon toxikus emberekkel próbáltam ott barátkozni.
nov. 4. 03:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Boomer vagyok és csak facebokon van. Más közösségi médiában nem vagyok jelen.
nov. 4. 07:08
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Van nekem is, de nem használom. Évek óta nincs cserélve a fotóm is, nekem is csak a messenger miatt kellett anno. Inkább azon beszélegetek, de a barátaimmal. Senki mással aki toxikus ember lenne.

Jól tetted kérdező, hogy nincs. Élj boldogan. :)

nov. 4. 07:09
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Van, és milyen jó is hogy van.

Idén ingyen szereztem be 400 literes akváriumot erősített fenyő bútorral, teljes felszereléssel. Szintén ingyen mtd fűnyírótrakit, amit mások 360ért hirdetnek. 100ért "hibás" john deere trakit, ami csak karbi pucolást igényelt.

Kerti fa kiülőt asztallal 10ért.

Mindet facebookos csoportokban találtam.

Nem csak ismerkedésre van a facebook.

nov. 4. 09:11
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs
nov. 4. 09:13
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Van
nov. 4. 09:42
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Van; anno még gimi miatt regisztráltam, mert egyik barátnőm nővére mesélte, hogy pár gimis tanára rendszeresen oda pakolt fel plusz anyagokat, ppt-ket, így nekem is kellhet majd. Igaza lett, illetve elég sok (min. 5-6) FB csoport született is, mikor gólya voltam.

Sosem voltam rajta aktív, nem posztolok, nem jelölgetek, és azt is megválogatom, kiét fogadom el. Heti pár alkalommal felnézek pár csoportba, és nálam ennyiben ki is merül a dolog.

nov. 4. 09:42
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van. Kell. Még mindig az elsőszámú felület, ahol mindenki elérhető.
nov. 4. 09:46
 18/29 anonim ***** válasza:
78%
Van, de 2 szakmai csoport miatt vagyok csak fent, ismiket sem gyűjtök.
nov. 4. 10:34
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Van, de nagyon ritkán használom.
nov. 4. 10:51
 20/29 anonim ***** válasza:
53%
Nekünk ovi/ suli szülői csoport miatt is kell. Oda tesznek ki a nevelők, tanárok mindent. Oda írunk ha nem megy a gyerek, még a házit is ott adják meg sokszor.
nov. 4. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!