Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Akinek átlagos külsővel...

Akinek átlagos külsővel korához képest nagyon sok ismerőse van Facebookon meg más közösségi médián, hogy csinálja?

Figyelt kérdés

aug. 25. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó emberi kapcsolathoz nem kell ahhoz jól kinézni. Ha valaki kinézet alapján barátkozik, az csak felszínesség. Látom, neked se voltak sose barátaid, mert akkor nem kérdeznél ilyen butaságot.

A barátságnál a belső tulajdonságok az elsők.

aug. 25. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Van tényleg olyan helyeken eseményeken mozog, hogy tényleg sok emberrel kerül valós ismeretségi kapcsolatba, vagy kéretlenül jelölget be mindenkit akivel két szót beszélt vagy csak látásból ismeri, hogy ezzel tudjon frenkizni hogy ő valami nagy socail media celeb.
aug. 25. 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Fontos a külső egy bizonyos szintig, de nem minden, és a belső az, ami igazán kéne, hogy számítson.

FB-n meg még mindig vannak ismerősgyűjtők, akik bejölnek mindenkit, akivel minimális kontaktjuk volt, ahogy olyanok is, akik sok helyen járnak, sok körben mozognak, így elég nagy ismeretséggel rendelkeznek. Ez pedig visszaköszön a neten is.

aug. 25. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Face elott ül napi 10 órát
aug. 25. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Kétszer váltottam iskolát, hat évig voltam kollégista öt különböző kollégiumban, hat albérletben laktam, és ha a diákmunkákat is beleszámolom, akkor annyi munkahelyem volt, hogy egy külön fül van az önéletrajzomban Egyéb munkahelyek címen. Ezeken a helyeken nyilván megismertem embereket, sokan közülük bejelöltek, én meg, ha felmegyek, visszajelölöm őket, hiszen ismerem őket. Nem használom aktívan a felületet, havonta egyszer szoktam belépni, de 2000+ ismerősöm van. Nem tervezek törölni közülük, mert alig használom, szóval nem éri meg az időmet. Meg igazából szívmelengető látni, hogy abban a szomszédságban, ahol 2017-ben laktam, éppen mi történik.
aug. 25. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!