Mit csináljak ha van egy névtelen telefonáló aki tönkre akar tenni? és inkább neki hisznek?
Figyelt kérdés
Mostanában minden párkapcsolatom nagyon rövid, azt hiszik, hogy hazudok nekik, nem tudom miért. Állítólag egy névtelen telefonáló hívogatja őket és rólam nagyon súlyos, csúnya dolgokat állít, mindenkinek azt mondja megcsalom őt, tud bizonyítékot is küldeni, és állíttólag megy valami bizonyíték, pedig én nem csalok meg tényleg senkit. Ez a névtelen telefonáló egyátalán honnan tudja hogy kivel vagyok együtt? Alig beszélek pár emberrel. Engem is hívott privát számon, de én nem vettem fel. nagyon félek. Ráadásul olyanokat mond még a pasiknak, hogy engem az utcán is megfigyel. Hogy legyek ezek után nyugodt? Ki akar tönkre tenni? A pasik miért egy névtelen telefonálónak hisznek?? Mostanában nagyon sok kapcsolatomat veszítettem el ez miatt a telefonálo miatt. Hiába mondom az igazságot, azt hiszik hazudok, és ennek a telefonálónak hisznek. Nagyon sokat sírok ez miatt. Pedig nem ártottam soha senkinek! Hogyan lehetne le állítnai a telefonálót ha privát száma van és nem tudom ki az? Azt mondják nekem, hogy ilyen 20-30 között van a hangja alapján, és pasi. Hát nem tudom, mostanában nem beszélek már senkivel. Akárkivel elkezdek kapcsolatot teremteni, jön ez a telefonáló és telebeszéli a barátaim agyát, akik meg elfordulnak ez miatt tőlem. Nagyon szeretnék véget vetni ennek.okt. 20. 06:11
31/39 A kérdező kommentje:
sajnos még mindig csinálja az ember és azóta már a másik face profilomat is feltörték, és a telefonálások úgyanúgy mennek. Ebbe bele fogok örülni..):
dec. 29. 07:03
32/39 A kérdező kommentje:
minden pasi akikkel elkezdek ismerkedni, addig mennek nekik a telefonok amig nem pártolnak el tőlem. Nem bírom ezt.
dec. 29. 07:07
33/39 anonim 

válasza:

Aki képes felülni egyoldalú információnak, azért az emberért nem is kár, ha eltűnik az életedből.
34/39 anonim 

válasza:

De honnan tudja ez az ember a barátaid számát? Akárkinek nem adom meg a telefonszámom.
35/39 anonim 

válasza:

Szerintem sehonnan, ezek mar paranoid tevkepzetek. Nem volt az egyik szulod narc?
36/39 anonim 

válasza:

Ez kamu. Jól beletekeredtél a magyarázkodásba.
Engedd el.
🤦♀️
38/39 A kérdező kommentje:
sajnos igaz pedig
dec. 30. 07:52
39/39 anonim 

válasza:

Miert, lattad hogy ezt csinalja? Vagy volt mas szemtanu? Amig csak kovetkeztetsz erre, addig teveszmenek tekintheto. Sokkal egyszerubb oka is lehet, pl nem szeretim valamiert a szemelyisegedet masok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!