Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak ha van egy...

Mit csináljak ha van egy névtelen telefonáló aki tönkre akar tenni? és inkább neki hisznek?

Figyelt kérdés
Mostanában minden párkapcsolatom nagyon rövid, azt hiszik, hogy hazudok nekik, nem tudom miért. Állítólag egy névtelen telefonáló hívogatja őket és rólam nagyon súlyos, csúnya dolgokat állít, mindenkinek azt mondja megcsalom őt, tud bizonyítékot is küldeni, és állíttólag megy valami bizonyíték, pedig én nem csalok meg tényleg senkit. Ez a névtelen telefonáló egyátalán honnan tudja hogy kivel vagyok együtt? Alig beszélek pár emberrel. Engem is hívott privát számon, de én nem vettem fel. nagyon félek. Ráadásul olyanokat mond még a pasiknak, hogy engem az utcán is megfigyel. Hogy legyek ezek után nyugodt? Ki akar tönkre tenni? A pasik miért egy névtelen telefonálónak hisznek?? Mostanában nagyon sok kapcsolatomat veszítettem el ez miatt a telefonálo miatt. Hiába mondom az igazságot, azt hiszik hazudok, és ennek a telefonálónak hisznek. Nagyon sokat sírok ez miatt. Pedig nem ártottam soha senkinek! Hogyan lehetne le állítnai a telefonálót ha privát száma van és nem tudom ki az? Azt mondják nekem, hogy ilyen 20-30 között van a hangja alapján, és pasi. Hát nem tudom, mostanában nem beszélek már senkivel. Akárkivel elkezdek kapcsolatot teremteni, jön ez a telefonáló és telebeszéli a barátaim agyát, akik meg elfordulnak ez miatt tőlem. Nagyon szeretnék véget vetni ennek.

okt. 20. 06:11
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
55%
Vedd fel a telefont legközelebb és megtudod mit akar. De nem fogod megtenni, mert akkor már nem lenne olyan izgalmas ez a sztori.
okt. 20. 10:03
 22/39 A kérdező kommentje:
fel is fogom venni ha legközelebb hív, csak nem voltam otthon, láttam hogy keresett, de magán számot nem tudok vissza hívni.
okt. 20. 10:19
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha a pasijsid valtoznak es a nevtelen telefonalo ugxanaz ,akkor valszeg a szuleid ismerose . Volszinuleg a szuleid nem nezik jo szemmel a kapcsolatod.

Koltozz el es ne mondd el senkinek hova mesz ,cserelj szamot. Kiderul majd,h abbamaragmak a hivasok. Nyilvanvaloan az illeto hivogato ismert teged .

okt. 20. 12:51
 24/39 anonim ***** válasza:
78%
cool story bro
okt. 20. 17:49
 25/39 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem te beteg vagy...
okt. 21. 08:22
 26/39 A kérdező kommentje:
Sajnos még mindig csinálja a bajt a telefonáló..
okt. 28. 07:32
 27/39 A kérdező kommentje:
felhívja a pasimat és ilyeneket mond, hogy látja hogy új ismerősöm van facebookon biztos azzal kavarok. Ilyen hülyeségeket, hogy lehet mondani? Hogy lehetne véglegesen azt a telefonálót kiiktatni? Mert sok bajt csinál, akármennyi facebookot hozok létre, ő azon bekever.
okt. 28. 07:37
 28/39 A kérdező kommentje:
Magamat meg nem akarom törölni a facebookról.
okt. 28. 07:37
 29/39 A kérdező kommentje:
sok infót mond rolam másoknak, nagyon ijesztő. Amint elkezdek valakivel, beszélgetni, ismerkedni azonnal jön ez a telefonáló. De honnan tudja az ismerőseim számát? Meg honnan tudja hogy kivel kezdtem el beszélgetni? Nem osztok meg magamrol senkivel ilyeneket.
okt. 28. 07:40
 30/39 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem eletszeru tortenet. Ket eset lehetseges: 1. vagy a zaklatod egy unatkozo pszichopata, 2. vagy te kattantal be (paranoid zavar, paranoid skizofrenia).
okt. 28. 16:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!