Mit csináljak ha van egy névtelen telefonáló aki tönkre akar tenni? és inkább neki hisznek?
Figyelt kérdés
Mostanában minden párkapcsolatom nagyon rövid, azt hiszik, hogy hazudok nekik, nem tudom miért. Állítólag egy névtelen telefonáló hívogatja őket és rólam nagyon súlyos, csúnya dolgokat állít, mindenkinek azt mondja megcsalom őt, tud bizonyítékot is küldeni, és állíttólag megy valami bizonyíték, pedig én nem csalok meg tényleg senkit. Ez a névtelen telefonáló egyátalán honnan tudja hogy kivel vagyok együtt? Alig beszélek pár emberrel. Engem is hívott privát számon, de én nem vettem fel. nagyon félek. Ráadásul olyanokat mond még a pasiknak, hogy engem az utcán is megfigyel. Hogy legyek ezek után nyugodt? Ki akar tönkre tenni? A pasik miért egy névtelen telefonálónak hisznek?? Mostanában nagyon sok kapcsolatomat veszítettem el ez miatt a telefonálo miatt. Hiába mondom az igazságot, azt hiszik hazudok, és ennek a telefonálónak hisznek. Nagyon sokat sírok ez miatt. Pedig nem ártottam soha senkinek! Hogyan lehetne le állítnai a telefonálót ha privát száma van és nem tudom ki az? Azt mondják nekem, hogy ilyen 20-30 között van a hangja alapján, és pasi. Hát nem tudom, mostanában nem beszélek már senkivel. Akárkivel elkezdek kapcsolatot teremteni, jön ez a telefonáló és telebeszéli a barátaim agyát, akik meg elfordulnak ez miatt tőlem. Nagyon szeretnék véget vetni ennek.okt. 20. 06:11
1/39 A kérdező kommentje:
barátaimnak is telefonál meg az aktuális pasimnak is.
okt. 20. 06:14
2/39 A kérdező kommentje:
És akkor mondom a pasiknak hogy kuldjék át a bizonyítékot amit a névtelen telefonáló küld nekik messengeren akkor meg em akarják átküldeni, itt valami nagyon nem stimmel.
okt. 20. 06:18
4/39 anonim 

válasza:

Nem kár azért azok a pasik miatt, akik random hívásoknak hisznek helyetted. Jobb is ha hamar kiderül. Ezért kár sírni.
5/39 anonim 

válasza:

En nem hagynalak el es be vernem a kepet a telefonalonak!! 36/f
6/39 A kérdező kommentje:
De mindenki elhiszi és egyfolytában ez megy. Hogy lehetne leállítani?
okt. 20. 07:01
7/39 anonim 

válasza:

Van valaki - szerinted -, akit elhagytál/visszautasítottál, és emiatt arra törekszik, hogy bosszút álljon? Kutass az emlékeid között.
8/39 A kérdező kommentje:
Hagytam már el pár embert, nem sokat, de hagytam el, de szépen, nem balhéztam.
okt. 20. 07:11
9/39 anonim 

válasza:

Minden esetben elutasitott pasik vagy exek ilyenek csak.
En is tapasztalom amugy hogy mindenki azoknak hisz es senkit nem az igazság érdekel.
Rendorseg privat szamrol is tudná ki az. Csak lehet nem mernének nem akarnának ellene tanúskodni azok akiket felhiv mert nem akarnának rendőrségi ügyekbe keveredni. Igy mindenki hallgatna is.
10/39 anonim 

válasza:

"Engem is hívott privát számon, de én nem vettem fel."
Akkor honnan tudod, hogy ő hívott?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!