Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Valóban a középiskolás évek a...

Valóban a középiskolás évek a legszebbek?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak egy közhely?
okt. 9. 09:34
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ milyen a felnőtt életed.
okt. 9. 09:39
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem voltak azok. Az osztálytársaimmal nem jöttem ki jól. Én örültem, hogy vége lett a középsulinak. A fősuli jobb volt, de a munkahelyi légkör számomra az eddigi legjobb, ami nem a családot jelenti, mivel számomra a családi légkör a legesleges legjobb. Felnőttként valósítottam meg az összes álmomat.
okt. 9. 09:42
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

Utáltam középiskolába járni, pár tanárt leszámítva szemetek voltak, az osztálytársaim zajosak, a többi gyerek még rosszabb.

Az első munkahelyem nem volt a legjobb, de a sulinál még az is jobb volt és még fizettek is érte :)

A tanulással nem volt bajom, mindig az elsők között voltam, csak a légkör meg a sok ember kicsinált.

okt. 9. 09:57
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem szerettem a gimit. Messze volt, nehéz volt a bejárás( nyilván én választottam) sok egyéb teher( kórus stb…) nem volt jó az osztályközösség.

Az általános jó volt és az egyetem is.

Most még jobb a munkahelyem.

okt. 9. 10:07
 5/34 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem az óvodáskor. Semmi kötelezettség, játék az oviban, játék otthon, mindenki szeret, csak azért, mert VAGY, mert LÉTEZEL.

Középiskolásként azért már van egy rakás kötelezettséged és csöppet sem magától értetődő, hogy szeret mindenki a környezetedben.

okt. 9. 10:10
 6/34 anonim ***** válasza:
83%
Utáltam, mint a szart. Csúnya voltam és szociális fóbiás. Gimi után kupálódtam ki, plasztika, kondi…megjött az önbizalom is. Független vagyok, van pénzem stb. Semmiképp nem lennék újra gimis.
okt. 9. 10:10
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen, így felnőtt szemmel már azt mondom hogy az volt a legjobb időszak az életemben.

DE NYILVÁN NEM AZ ISKOLÁBAN TÖLTÖTT IDŐ VOLT JÓ!..

Az speciel borzasztó volt a folytonos szekálások/bántalmazások miatt.

Hanem az iskolán kívül töltött idő, főleg a nyári szünetek!

Akkor még volt egy nagy baráti társaság, sok csajjal, voltak kavargatások, "ez meg az" bulik stb

Most meg mi van?

Munka hogy tudjam fizetni a számláimat és hogy ne haljak éhen.

Ha hazaérek, még csináljak valami kaját, de közben takarítani is kell néha-néha.

Aztán hullafáradtan beesek az ágyba, próbálok aludni, hogy másnap megint betudjak szállni a "mókuskerékbe"..

Hétvégén takarítás, és ha marad egy kis időm meg energiám akkor foglalkozok egy kicsit a hobbimmal.

Majd jön a vasárnap este és kezdődik minden elölről...

okt. 9. 10:17
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt jobban szeretek lenni
okt. 9. 10:25
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyetemi időszak sokkal jobb volt. A középiskolára már alig emlékszem, annyira semmilyen volt.
okt. 9. 10:42
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Egy rémálom az egész. Kamaszmoromban nem tudtam befejezni, ott kellett hagynom (nem azért, mert ostoba, iskolakerülő voltam, hanem más dolgok voltak a háttérben). Most visszamentem, estire, jelenleg 11. osztályos vagyok. Remélhetőleg 2026-ban leérettségizek, és véget ér ez az egész.
okt. 9. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!