Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kell csak erről szólnia...

Miért kell csak erről szólnia a tinédzser kornak?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Gimnazista lány vagyok,és az utóbbi időben eléggé tanúja vagyok a tinédzserkor úgymondd sajátosságainak.

Az osztálytársaim buliznak,piálnak,cigiznek,mindig szerelmesek,szexelnek..

Ezzel nekem annyira sok bajom nincs,tudtam hogy el fog jönni ez az idő de valahogy én nagyon nem érzem jol magam ebben a környezetben.

Sose piáltam nem is cigiztem semmi sem,és ezért is kinevetnek és csesztetnek engem mert hogy én semmi ilyet nem csináltam.

A bulikat ki nem állhatom,eléggé ünneprontó lennék...pár napja is buliztak én pedig a szobában ültem és zenét hallgattam.

Úgy érzem én egy teljesen más világ vagyok és nem érzem jól magam a saját korosztályomban.

Oké én is szívesen iszogatnék néha meg elszívnék egy pár szál cigit miközben a barátaimmal lógok de nem találtam meg azt a társaságot akikkel jól érezném magamat.

Elegem van hogy minden erről szól és már nagyon megvisel.

A szabadidőmben zenével foglalkozom néha írok is meg festek stb

Eléggé érdekel a rockzene és én magam is játszom hangszereken ami eléggé kizökkent a mindennapokból.

Egy olyan társaságra lenne szükségem akikkel egy az érdeklődési köröm de nemigen találkoztam sajnos még ilyen emberekkel.

Mindenhol ezt látom hogy mindenki bulizik meg halál részeg és állandóan a nagymenőkkel lógnak.

Tényleg mindennek erről kell szólnia?

2023. ápr. 24. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell erről szólnia, de ahogy mondtad is ha lenne társaságod akkor te is ezt csinálnád. Meg amúgy mindenki szerintem.
2023. ápr. 24. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
31%

Ilyenkor van itt ennek az ideje.

A hormonok meg vannak őrülve, az agy pedig ilyenkor fejlődik, szóval szüksége van arra hogy feszegesse a határait, extrém dolgokat tapasztaljon meg, fejlődjön.

Ha nem vágysz rá, akkor nem kell ezeket csinálnod, de attól ez még többé-kevésbé normális...

2023. ápr. 24. 18:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Minden embernek más a jó társaság ez nyilvánvaló de én kultúráltabb közegben tenném ezt és nem állandóan.

Nem járnék kocsmázni,discokba stb csak a saját kis társaságommal.

De sajnos számomra ez az "életvitel" még mindig érthetetlen.

Magam is annak a híve vagyok hogy éljünk meg mindent,próbáljunk ki mindig új dolgokat de ez valahogy nem illik bele a képbe.

2023. ápr. 24. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Tőlem is nagyon távol állnak ezek. Jó látni, hogy van más is akik így gondolja. A környezetemben én sem tudok barátkozni, a legtöbb olyan felszínes és alacsony intelligenciájú.

18/F

2023. ápr. 24. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell. Írtad, hogy neked sem erről szól.

Tehát a fenti állítás cáfolva.

"Ezzel nekem annyira sok bajom nincs" - Akkor jó.

"pár napja is buliztak én pedig a szobában ültem és zenét hallgattam." - Ha ők nem zavartak téged a bulival és te se őket a zenével, akkor mi a baj? (Kollégium?)

"A szabadidőmben zenével foglalkozom néha írok is meg festek" - Tedd ezt, ha ezt szereted. Mindenkit más érdekel. Ráadásul ezekhez még társaság sem kell feltétlen.

2023. máj. 16. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:
73%

Ne aggódj ennyit emiatt. Nem vagy vele egyedül. Én is ilyen vagyok és több hasonló embert is ismerek. Van két féle ember, nyilván van aki hangos, bulizós, sok barátja van és akkor ott vannak a csendes, introvertáltak. Egyértelmű melyik a többség, de az utóbbiból is van rengeteg ne hogy azt hidd hogy nincs.

Én nem ítélek el senkit miatta ha neki ez így jó (mert azt is meg tudom érteni) attól függetlenül, hogy meg van a saját véleményem, meg vannak az okaim arra hogy ÉN személy szerint miért nem teszem. Természetesen nem vagyunk egyformák. Ezeket inkább nem fejteném ki, mert az most igen hosszú lenne:D

De ha emiatt cikiznek akkor egy pillanatra se érezd rosszul magad vagy bizonytalanodj el mert nincs miért. Attól hogy a többség ezt csinálja nem biztos hogy az a jó és nem kell beállnunk a sorba.

Mint írtam, én a saját környetezetemben ismerek hozzád hasonlókat, de azt nem tudom te hol élsz akkor ha csak olyan emberek vesznek körbe, akik teljesen az ellentéteid. De biztos nem csak a bulizás és stb. érdekli őket. Talán csak nem ismered őket elég jól ╮(︶▽︶)╭

2023. jún. 2. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!