Nem volt se csók se ölelkezés se bármilyen komoly interakcióm lányokkal, ebből adódóan barátnőm se
Nem járok ki haverokkal éjszaka vagy nyáron ide oda mert összesen van 2 haverom de mindegyik elég gyerekes ilyen szempontból.
Mások vannak túl "elöl" , vagy én vagyok lemaradva? Manapság már a 16 éves fiúk 70%a már nem szűz és több kapcsolata is van/volt, illetve rendszeresen jár bulizni haverokkal.
Szerintem az alap kérdés, te mit akarsz, neked így jó, jól érzed magad? Van valami, amire büszke vagy, ami feltölt, akármi?
Véletlenül sem kezdd másokkal összehasonlítani magad, az életkortól függetlenül egy hatalmas zsákutca, ráadásul másokban hajlamosak vagyunk csak a jó dolgokat látni, nem foglalkozva azzal, hogy egyrészt mindenki inkább a jó dolgait domborítja ki, másrészt meg nem vagyunk a másik testében.
2022. jún. 25. 16:27
2/9 anonim válasza:
Nem vagy lemaradva semmiről. Én, kb ebben a korban kezdtem bulikra járkálni, 16-17 éves lehettem. Persze az osztály, iskola bulit nem számítva.
2022. jún. 25. 16:28
3/9 anonim válasza:
Semmiről nem vagy lemaradva, 19 éves koromban kezdtem a komolyabb "interakciókat", pláne a bulizást még később. Sőt! 21 évesen volt, hogy velem volt először egy 25 éves - amúgy csinos lány. Szóval viszonyítás kérdése, de ahogy 1-es írta felesleges másokkal hasonlítani magunkat.
2022. jún. 25. 16:38
4/9 anonim válasza:
Én voltam egy két buliban de nekem nem jött be, ahogy a tág társsasági élet sem. A kapcsolatot meg szerintem felesleges hajkurászni meg erőltetni mert szar lesz belőle ha nem valódi érzésekre van alapozva hanem azért van mert másnak is. Szerintem tök rendben van ha valaki introvertált, szeret elszigetelődni, kocka stb. 22/f
2022. jún. 25. 17:28
5/9 anonim válasza:
16 évesen kezdtem el érdeklődni egyáltalán a fiúk iránt. Majdnem 18 voltam mikor először voltam szórakozóhelyen. 19 évesen vesztettem el a szüzességem, akkor volt az első barátom is. Sose gondoltam, sem annyi idősen mint te, sem most, hogy korhoz van kötve, vagy hogy csak ez a jó, csak ez a szórakozás, csak ennek művelése vagy épp nem művelése határozza meg az érettségi szintem. Senki nem több ezektől, vagy kevesebb. Nem vagy se rosszabb se jobb. Te határozod meg mit szeretsz és mit nem, nem szabadidős tevékenységektől lesz valaki gyerekes, hanem a viselkedésétől. 25N, egy éve párkapcsolatban, hetente eljárok szórakozni. Legjobb barátnőm 28, nem szeret bulizni, nincs párkapcsolata. Semmi gond nincs ezzel. Akkoris így gondolnám, ha tinifiú lennék.
2022. jún. 25. 17:47
6/9 anonim válasza:
Ugyanez van velem is. 16/L
2022. júl. 10. 20:25
7/9 anonim válasza:
Valószínűleg így érzed jól magad és azt szeretnéd csinálni, amit csinálsz. Ha nem úgy lenne, változtatnál rajta. De ha így érzed jól magad, kit érdekel, hogy mit csinálnak és "hol tartanak" a kortársaid?!
Minden rendben van!
2022. júl. 10. 20:30
8/9 A kérdező kommentje:
6-os
Esetleg van kedved beszélgetni privátban?
("Normalis" dolgokrol!)
2022. júl. 10. 21:34
9/9 anonim válasza:
Nem vagy elmaradva. A koszos bulikra semmi szukseg, en se jartam es vannak inkabb jo kereszteny ifjusagi programok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!