Csak szerintem cink,hogy 28 éves férfi létére,tele van a messengere tini lányokkal?
Nos már 4 éve beszélek egy pasival,és párszor majdnem összejöttünk,de a távolság miatt eléggé ritkán találkoznánk.De a lényeg az,hogy szinte csak 14-15-16 éves lányokkal beszélget főleg.Semmi szex chat,ne értsétek félre,hanem hétköznapi dolgokról,barátkoznak stb.Legalábbis én ezeket láttam,aztán ki tudja.
Nem tudom,nekem ez annyira furcsa..Vannak persze,felnőtt női barátai is,1-2.
19/L
Ja értem,akkor ez nálatok normális.
#1 képernyő fotókat láttam csak
#3ennek az embernek annyi pénze sincs,hogy buszozzon 70km-t,egy senki valaki :D semmire sem vitte,nem nehéz okosabbnak lenni nála
#2 éljen a fiatalság papa❤️
Drága kérdező. Mégse lehetsz olyan okos, ha ilyenekkel állsz szóba és mint említed, majdnem összejöttetek.
Hallottad már azt a mondást, hogy Hasonló a hasonlót vonzza? Azt hiszed, hogy te különb vagy mint ő?
Igen!Viszont mi nem találkoztunk 18 éves koromig,illetve engem nem egyszerű befűzni.Sose történt semmi,azon kivűl ,hogy bevallottuk hogy tetszünk egymásnak.
Ehhez viszont nincs közötök.
#8 igen,én különb vagyok.❤️
#6 végre egy normális,nem beteg agyu ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!