Csak szerintem cink,hogy 28 éves férfi létére,tele van a messengere tini lányokkal?
Nos már 4 éve beszélek egy pasival,és párszor majdnem összejöttünk,de a távolság miatt eléggé ritkán találkoznánk.De a lényeg az,hogy szinte csak 14-15-16 éves lányokkal beszélget főleg.Semmi szex chat,ne értsétek félre,hanem hétköznapi dolgokról,barátkoznak stb.Legalábbis én ezeket láttam,aztán ki tudja.
Nem tudom,nekem ez annyira furcsa..Vannak persze,felnőtt női barátai is,1-2.
19/L
Amúgy csak egyet nem vágok leginkább. Ha őt lenézed bizonyos dolgok miatt + hogyha azt írod róla hogy ő egy senki valaki, akkor egyáltalán miért beszéltek még egymással? Miért foglalkozol vele, vagy azzal hogy milyen emberekkel beszél?
Ezzel abszolút nem a csávót védem, mert szerintem ott is van katt, ha ilyen éretlen kislányoknál rekedt meg és mégcsak nem is olyanoknál akik minimum 18-at betöltötték életkorba.
Nem vagy különb,csak azt hiszed kicsilány. Ha különb lennél nem beszélgettél volna évekig vele.
Ha valahol sok a különbözőség, ott nincs miről beszélni éveken keresztül. És mivel évekig beszélgettél vele, ebből is látszik, hogy sok a hasonlóság, tehát nem vagy különb tőle.
Úgyhogy nem értem, 19 évesen mirefel van a semmire ekkora egód. 🙄🤔🤦
Hiába szavazgatod le a neked nem tetsző válaszokat, attól nem lesz se igazad, se nem leszel tőle agyilag érett felnőtt.
"Szerintem ha egy fiatal beszél egy idősebbel az kevésbe cink,mint fordítva 😂😂😂"
Naivitásról se hallottál még ezek szerint? Egy kislány mi a fenéről akarna egy tőle 10 évvel idősebbel beszélgetni? Házifeladat készítésében kérted a segítségét?
Szerintem furcsa. Vagyis én annak tartanám, és 16 évesen biztos nem akarnék egy 28 évessel összejönni, semmiképpen.
Mégis minek? Az életnek két teljesen más szakaszaiban (kéne) tartunk. Milyen közös témáik vannak egyáltalán?
Barátkozni sem nagyon tudnék egy nálamnál 12 évvel idősebb illetővel, legyen az férfi, vagy pedig nő.
Egyszerűen nem tudom magam elképzelni, hogy miről tudnék beszélgetni velük. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!