Mit szólnátok ahhoz, ha egy lány odamenne hozzátok és
„szerelmet vallana”?
Figyelt kérdés
Egy kissé visszahúzódó srácról van szó, akit egyszerűen nagyon meg akarok ismerni, vagy csak beszélgetni vele és az időm is rohamosan fogy, mivel már végzős. (körülbelül két évvel vagyok fiatalabb nála).
Nagyon gáz lenne odamenni hozzá lányként szerintetek?
Erősen meglepődnék. Ha nem volt előzménye. Nem is tartanám az illetőt komplettnek.
2023. márc. 31. 00:12
2/20 anonim válasza:
levegőnek nézném, mert tuti csak meg akar szívatni
2023. márc. 31. 00:24
3/20 anonim válasza:
nem tudom hogy bemutatkozni és korrekt módon elmondani, hogy szimpatikus embernek látszik, szeretnéd megismerni, miért nem opció? legalább 15 vagy a kérdésed szerint, ne játszd már a dramatikus óvodást.
2023. márc. 31. 00:39
4/20 anonim válasza:
A szerelem vallás durva lenne. Kezdésnek elég lenne hogy tetszik és szeretnéd megismerni.
2023. márc. 31. 02:12
5/20 anonim válasza:
Nagyon örülnék neki.
2023. márc. 31. 02:40
6/20 anonim válasza:
Én azért voltam anno visszahúzódó mert sokat szivattak, szóval ha így odaállítana egy lány akkor irtó szkeptikus lennék. Plusz a szerelem az nem egy olyan dolog ami kialakul az ismeretség nélkül, szóval még hülyének is nézném. Nem is értem amúgy egy ilyenre milyen választ várnál? Átölel, mélyen a szemedbe néz, mondja hogy ő is szeret, majd megcsókol? Vagy mi? Xd
Sokkal többre mész ha elmondod hogy bejön neked, van-e kedve beszélgetni, ismerkedni?
2023. márc. 31. 06:12
7/20 anonim válasza:
Egy hasonló szituációban én k#rnálak reggeltől estig.
De persze nem vagyunk egyformák.
2023. márc. 31. 07:29
8/20 anonim válasza:
Ha odamész konkrétan szerelmet vallani, az sok lenne. Viszont velem többször előfordult, hogy a lány kezdeményezett. Egyszerűen elhívott valahova, vagy csak megadta a telefonszámát. Nekem ennyi elég volt, utána már én is kerestem a társaságát.
2023. márc. 31. 07:43
9/20 anonim válasza:
Biutos valami tiktok kihívás
2023. márc. 31. 09:04
10/20 anonim válasza:
Szerintem a szerelem elég erős lenne, elvégre nem is ismered igazán, max plátói érzelmeid lehetnek iránta. Én legalábbis jót nevetek (szigorúan csak magamban) mikor valaki aki alig ismer azt mondja hogy kedvel, mert drasztikusan visszafogom a tényleges személyiségem a mindannapokban. Elég ha annyit mondasz, hogy szimpatikus, szeretnéd megismerni, és el akar-e menni veled valahova. Szerintem ez teljesen rendben van így nemtől függetlenül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!