Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok hozzá, ha egy vadidegen fiú odamenne hozzátok a buszmegállóban, hogy ismerkedni akar?
Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 17:23
1/13 anonim válasza:
attól függ hogy a pénztárcámat szeretné e megismerni vagy engem
2/13 anonim válasza:
#1 Felhívnám a figyelmed a "vadidegen" szóra.
3/13 anonim válasza:
2-es, szerintem nem értetted az elsőt. Magyarul: ha nem trükkös lopásra készül.
4/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogyan próbálkozik. Ha odajön hozzám intelligensen, hogy szimpinek tűnök neki, stb., és ha nem lenne esetleg probléma, akkor szívesen beszélgetne kicsit/megismerne jobban, és nekem nincs senkim, nem várok épp senkire és nem is sietek, plusz ha szimpi srácról van szó, akkor semmi akadálya nem lenne. De ha a "megd*nálak cicám" stílussal jön oda, akkor azzal a lendülettel arrébb is fáradhat...:P
6/13 anonim válasza:
Ja és a stílusától is függ. Ha egy arrogáns, önelégült bunkó módjára jön oda, akkor csak ellenszenvet váltana ki belőlem, és akkor is visszautasítanám, ha egyébként meg a dumája intelligensnek hat.
#4 vagyok
7/13 anonim válasza:
#4 Neked aztán komoly elvárásaid vannak egy szimpla beszélgetéshez.. :D
8/13 Zedricht válasza:
En odamentem egy lanyhoz egy gagyi dumaval, aznap este egy tarsasagban ittunk es eleg jol kijottunk.
9/13 anonim válasza:
Már volt ilyenre példa, aranyos fiú volt, egy környéken lakunk, és hazakísért, de nem lett belőle semmi.
Aranyos volt azért:)
10/13 anonim válasza:
#7: "komoly elvárásaid vannak egy szimpla beszélgetéshez" --- Hát bocsi, de egy akkora taplóval, aki nem tud egy normális, értelmes mondatot összerakni, de azért "menőzik", és amúgy közben is csak azt várja, hogy mikor és hogyan b*szhat meg, azzal valahogy még beszélgetni se lenne kedvem. Az intelligencia és normális közeledés nem hiszem, hogy annyira komoly elvárásoknak számítanának, inkább lenne alap, de mindegy is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!