Mi lehet a magyarázata, ha egy 16 hónapos baba ismeretlen emberek társaságában az édesanya oltalma helyett, egy vadidegen karjába akar átmenni?
Szia.
Azt mondják a gyerekek sokminden megéreznek!Vele kapcsolatban ezek szerint csak jót érzett.
AZ első válaszolonak,ne haragudj de amit írtál az beteges!!!!!!
Nem tudom, hogy miert van, de az en fiam is csinalja. O kicsivel fiatalabb a lanyodnal es jo ideje van olyan, hogy kiszur valakit a tarsasagban, akivel nagyban spanolni kezd. Hozzateszem, hogy o egyebkent is baratkozos tipus, mert nagyon sok helyen megfordultunk vele, a csalad is nagy, barat is sok van, meg egyebkent is ilyen, az apja is ilyen (en nem igazan, en jol elvagyok a sajat kis vilagomban, de a gyereken mar pici koratol latszik, hogy inkabb nyitott egyeniseg).
Sokszor o is olyanokat talal meg, akik nem erdeklodnek utana. Mi kulfoldon eltunk es mivel nem volt kire bizni, igy mindig vittem magammal a terhesgondozasra, amikor a 2. babat vartam. 12 hetesen epp hosszu volt a szulesznos cseveges, a fiam 8 honapos volt, a szuleszno egy hatalmas, fekete, nagy hangu, harsany no, aki kb ra sem nezett a fiamra. De o folyamatosan menni akart hozza, ramaszott, alig tudtam leszerelni rola.
De peldaul ma apukam egyik vendegere mozdult ra, 10 percig volt itt a srac, el sem mozdult mellole.
Szoval mivel a legtobb gyerekkel elofordul ez, igy szerintem normalis a jelenseg, en nem aggodom.
Igaz, engem zavarni sem szokott.
Elso valaszolo: nem ezzel fogod elerni, hogy ne raboljak el a gyereket. Elobb-utobb ki kell engedned a kezed kozul es akkor lesz majd az a problema, hogy egyszeruen nem fog tudni mit kezdeni az emberekkel egyedul ugy, hogy nem alltok a hata mogott, nem lesz tapasztalata, tizszer olyan kiszolgaltatott lesz, mint az, aki mar pici koratol tudja, hogy vannak idegenek, mas emberek es kb mit kell veluk kezdeni.
Minek neki más felnött,mit a szülei???
Mi van a nagyszülökkel???Ezek szerint öket is kizárod a gyermeked életéböl?Mire jó ez?
Oké azt megértem,hogy a szomszédnál ne aludjon a gyerek,de ha a legjobb barátaim azok a szomszédok akkor mért ne?Valahogy olyan érzésem van veled kapcsolatban,hogy szívesen tennéd a gyermekedet egy üegbúra alá!Nem jó ennyi mindentől félni!!!
Bocsi az off-ért.
Atya ég... minél több embert szeretünk, annál színesebb az életünk. Ez a gyerekekre pláne igaz. Én ebből sose csináltam ügyet, sőt, örülök, hogy ilyen a fiam. Van egy fiú ismerősöm, köztudottan egyáltalán nem szereti a gyerekeket, de ha itt van, a 3 éves fiam állandóan a sarkában van, ölelgeti, beül az ölébe. De ő amúgy mindenkivel nagyon barátságos, és örülök is neki. Múltkor a buszon végig mosolygott a szemben ülő tinilányokra, mint egy igazi kis Don Juan :D
Egyébként meg szerintem az a gyerek, akit nem őriznek lakat alatt, engedik, hogy másokat is megismerjen, az később sokkal könnyebben be tud majd illeszkedni mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!