Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit szólnátok ahhoz, ha egy...

Segitseg kérdése:

Mit szólnátok ahhoz, ha egy lány odamenne hozzátok és „szerelmet vallana”?

Figyelt kérdés

Egy kissé visszahúzódó srácról van szó, akit egyszerűen nagyon meg akarok ismerni, vagy csak beszélgetni vele és az időm is rohamosan fogy, mivel már végzős. (körülbelül két évvel vagyok fiatalabb nála).

Nagyon gáz lenne odamenni hozzá lányként szerintetek?

Mit mondhatnék neki?

2023. márc. 31. 00:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem tiktok kihívás és nem véletlenül van idézőjelben az a szerelmi vallomás :) köszönöm a válaszokat, de feladom inkább xD
2023. márc. 31. 13:57
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Miért nem mész ida es mondod hogy szimpatikus? Ezzel kb az összes kommentelő egyetértett "xD"
2023. márc. 31. 14:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, van rá okom, nem mutat egy minimális érdeklődést sem (úgy senki iránt), csak aludnom kellett rá egyet, meg picit kinyitni a szemem és észrevenni, talán azt, hogy szánalmas vagyok vagy nem is tudom, de legalább még időben észrevettem🧘🏻‍♀️
2023. márc. 31. 14:51
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés esély van rá, hogy tényleg nem érdekli senki, sokkal valószínűbb hogy nem tudja, hogyan kezdeményezzen, ezért inkább ignorál mindenkit, hogy ne alázza meg magát. Közben meg ő lenne a legboldogabb, ha valaki nyitna felé. Ugyanilyen személyiségem van, szóval nem csak úgy mondom.
2023. márc. 31. 15:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én visszahúzódó srácként kifejezetten örülnék, ha egy lány kezdeményezne. Persze tényleg ne szerelmet vallj neki, inkább javasolj valami közös programot, hívd el valahová.
2023. ápr. 1. 23:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Tapintatosan elmagyaráznám neki, hogy feleségem van, akit szeretek, - ha előbb hozott volna össze például vele a sors, akkor más nők is így járnának a vele ápolt bensőséges kapcsolat védelmének okán.
2023. ápr. 2. 17:23
 17/20 anonim ***** válasza:
52%
Egyáltalán nem gáz, én tökre örülnék neki.
2023. ápr. 8. 15:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Ha érdekel valakit, updatelek xD azt mondta, hogy nem érdekli az ilyesmi, mert egyedül akar meghalni, és úgy érzem ha hibás lehet valaki, az mégis én volnék.
2023. ápr. 28. 13:15
 19/20 anonim ***** válasza:
47%
Hát ha egyedül akar meghalni és ezt már ennyi idősen elhatározta, akkor nem szimplán visszahúzódó a srác, hanem nagyon durván introvertált. Lehet, hogy valami kiváltotta belőle ezt és azért ilyen antiszociális (ha nem meleg). Erről te nem tehetsz, egyszerűen csak sikerült beleszaladnod egy ilyen elborult krapekba. Inkább keress olyat, aki nyitott a kapcsolatokra.
2023. máj. 17. 03:31
 20/20 anonim ***** válasza:
49%
#19 Vagy csak aromantikus, ami még mindig nem betegség, nem lesz tőle "elborult" az ember. Tekintve, hogy hányan vagyunk ezen a szerencsétlen bolygón, és még mindig bőven vannak akik nyomják ki magukból a kis focicsapatokat mintha muszáj lenne, inkább örülni kéne hogy ilyen emberek is léteznek.
2023. máj. 18. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!