Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire gáz póló nélkül...

Mennyire gáz póló nélkül futni menni egy férfinek?

Figyelt kérdés
Nem a hivalkodas lenne a cél hanem hogy egyrészt jól esne mert meleg van másrészt tudnék barnulni futás közben. Nem egy nagyvarosrol van szó hanem egy kis kertváros. Remélem ez nem közszeméremsértés.
2024. júl. 19. 17:16
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Nem közszemérem sértés,engem nem zavarna.
2024. júl. 21. 09:50
 52/54 A kérdező kommentje:

"Jól van öcsi, majd felnősz.👶🏼"

Köszi! Igyekszem!:)

2024. júl. 21. 10:16
 53/54 anonim ***** válasza:

Egy igazi férfi telibeszarná, hogy kinek, mi a véleménye.

Gugli - közszeméremsértés. Ez kb. 5 mp, paragrafus elolvasása legyen mondjuk 20 mp., mégis beleírtad a kérdésbe, ami szintén az életképtelenség felé konvergál.

A kertvárosban/városban pláne pont hogy arra megy ki a játék, hogy nézzenek, eleve nem kellene betonon futni -ha értenél a sporthoz, tudnád-, másrészt mindenhol van park, töltés, erdős rész, ahol a levegő is frissebb, a térdet sem cseszi úgy szét. Én mindig csak szánakozom/röhögök a kocsik mellett, aszfalton futkosó, szmogzabáló, feltűnési viszketegségüket éppen kielégítő sportembereknek nevezett majmokon. Ettől persze lehet csinálni, természetesen - legalább 1-gyel több idiótát látok aznap.

Ha normális és futásra optimális közegben szaladgálsz, félcsupaszon, mert neked így a jó és leszarsz minden mást, akkor azzal semmi baj nincs.

Sokszor emberek nem azért csinálnak dolgokat, amiért úgy látszik.

Pl. a kocsiban a mélynyomó is a külvilágnak szól, és a nyilvános szoptatás sem a gyerek éhségéről szól, nem szólva mindig a legújabb iPhone-ról.

2024. júl. 24. 07:37
 54/54 A kérdező kommentje:

Húúu te most nagyon frusztrált lehetsz ha ennyire be sztereotipizálsz ismeretlsnul.

Először is aki az "igazi férfi" dumával jön az többnyire minden csak nem "igazi férfi"

A google-lel kapcsolatban töredelmesen beismerem lebuktam, lusta voltam rá keresni. Ámbár összerakhattad volna egy kis ésszel hogy nyilván azért írtam ide hogy ilyen hozzád hasonló igazi férfiak válaszát is lássam és ne csak egy száraz szöveget, ami megjegyzem nem is fogalmaz teljesen egyértelműen és kétséget kizáróan hogy egy férfi (mármint csak a neme szerint) esetében ha leveszi a pólóját az mi.

Dehát attól hogy a betonon futok még érthetek a sporthoz, ha valakinek tanácsot kellene adni hol fusson természetesen én is az álltalad említett helyeket ajánlanám. Az már egy egy másik kérdés hogy én meg leszarom és lusta vagyok külön olyan helyre menni. Az ne csinálj úgy mintha ez amúgy nem lenne köztudomású és biztos mindenki azért fut betonon mert te nem adtál neki tanácsot 🤣

Nem tudom más miért csinálja vagy nem csinálja én leírtam nekem miért volt kényelmesebb.

A mélynyomó köztudottan a külvilágnak szól, még az autós hifis fórumokon is meg szokás kérdezni egy rendszer telepítése előtti tanács adásakor hogy "a külvilágnak fog e szólni vagy a kocsiban legyen jó?" A nyilvános szoptatás adott esetben szólhat a gyerek táplálásáról minden a körülményektől a lehetősegektől és az időtől függ. De szerintem egy igazi férfinak mint amilyen te is vagy nem kellene azért frászt kapnia ha egy szoptató anyát lát 😂

Egyébként én látom benned a potenciált tényleg vannak bajok a világban az emberek gondolkozásában és ezzel a fogyasztói társadalommal de szerintem meg ez a hülyék pénze, aki akkora majom hogy képes eleve több száz ezret ha nem 1 milliót kiadni egy szaros telefonra az legalabb pörgeti a gdp-t. Vásároljanak még drágabb és tobb hülyeséget csak lehetőleg ne keletkezzen sok szemét belőle. Mindenki jól jár, ők megveszik. Te meg én pedig féláron negyed áron idővel hozzá jutunk használtan.

2024. júl. 24. 08:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!