Mennyire gáz póló nélkül futni menni egy férfinek?
Figyelt kérdés
Nem a hivalkodas lenne a cél hanem hogy egyrészt jól esne mert meleg van másrészt tudnék barnulni futás közben. Nem egy nagyvarosrol van szó hanem egy kis kertváros. Remélem ez nem közszeméremsértés.2024. júl. 19. 17:16
1/54 anonim válasza:
Semennyire se gaz. En amikor igy futottam tobben dudaltak meg integettek is nekem. Like-ot kuldtek a kezukkel, stb.
2/54 anonim válasza:
Gáz-e? - Adott személytől függ, lesz aki megütközik rajta, lesz aki nem.
Közszeméremsértés-e? - Nem.
4/54 A kérdező kommentje:
"Nagyon"
Nemet/kort írj légyszi. (Semmi személyes csak kíváncsi vagyok melyik nem és korcsoport gondolkozik így a válaszadók közül.
Amúgy végülis elmentem. Lőtéri kutyát nem érdekelte szerencsére.
2024. júl. 19. 17:48
5/54 anonim válasza:
Haverom általában félmeztelenül fut nyáron, és sose volt belőle gondja. Mondjuk egyébként se az a fajta akit izgat hogy ki mit gondol vagy mond.
6/54 anonim válasza:
3-as vagyok 30/N - engem zavar.
7/54 A kérdező kommentje:
"3-as vagyok 30/N - engem zavar."
És akkor is jól kidolgozott felsőteste lenne vagy csak akkor ha egy zsíros szőrös telexart búvárruha?
2024. júl. 19. 18:01
9/54 anonim válasza:
Nem kozszeleremsertes. Csinald,,ami jol esik.
10/54 anonim válasza:
Indokolatlan magamutogatás.
Nagyon - még ha le is leszek pontozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!