Mennyire gáz póló nélkül futni menni egy férfinek?
Figyelt kérdés
Nem a hivalkodas lenne a cél hanem hogy egyrészt jól esne mert meleg van másrészt tudnék barnulni futás közben. Nem egy nagyvarosrol van szó hanem egy kis kertváros. Remélem ez nem közszeméremsértés.2024. júl. 19. 17:16
11/54 anonim válasza:
Aki nem azt válaszolja, amit olvasni akarsz, azt lehurrogod.
12/54 anonim válasza:
Kár, hogy mínuszra nem tudsz lepontozni. :D
13/54 A kérdező kommentje:
"Aki nem azt válaszolja, amit olvasni akarsz, azt lehurrogod."
Akkor idézd már kérlek hogy hol hurrogtam le bárkit is?
2024. júl. 19. 18:44
14/54 A kérdező kommentje:
"Kár, hogy mínuszra nem tudsz lepontozni. :D"
Én nem pontoztalak téged. Ezt azokkal beszéld meg akik igen. 🙈
2024. júl. 19. 18:45
15/54 anonim válasza:
"És akkor is jól kidolgozott felsőteste lenne vagy csak akkor ha egy zsíros szőrös telexart búvárruha?"
16/54 A kérdező kommentje:
"És akkor is jól kidolgozott felsőteste lenne vagy csak akkor ha egy zsíros szőrös telexart búvárruha?""
Szerintem akkor te fogalomzavarban vagy. Az hogy ezt megkerdezem vagy pontosabb képet szeretnék kapni a véleményét illetően az nem lehurrogás.
2024. júl. 19. 18:52
17/54 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy zavarna, mert pont nem érdekel, én inkább úgy fogalmaznék, hogy testalkattól függetlenül besorolnám egy bizonyos embertípusba, akikről nem vagyok valami jó véleménnyel. (Értsd valami suttyó proli.) Hogy ez téged mennyire zavar, az már a te dolgod. Mondjuk az is fix, hogy én biztos nem mennék a szükségesnél többet napra, még ruhában sem, nemhogy pucéran, de biztos van a bőrráknak is jó oldala.
18/54 anonim válasza:
Kérdező, van a felsőtesteden tetkó?
19/54 anonim válasza:
Kicsit úgy érzem hogy jópár éve ez már nem divat és kicsit közszeméremsértés is. Régen rengeteg srácot lehetett látni póló nélkül,ma már főleg csak az idősebb korosztályt. Engem nem az zavar 30-as nőként hogy ő nekivetkőzik,hanem az hogy az miért más ha egy nő van rövidnadrág/sportmelltartóban?
20/54 anonim válasza:
19-es: akkor lenne ugyanaz, ha az adott nö sportmelltartó NÉLKÜL lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!