Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire gáz póló nélkül...

Mennyire gáz póló nélkül futni menni egy férfinek?

Figyelt kérdés
Nem a hivalkodas lenne a cél hanem hogy egyrészt jól esne mert meleg van másrészt tudnék barnulni futás közben. Nem egy nagyvarosrol van szó hanem egy kis kertváros. Remélem ez nem közszeméremsértés.
2024. júl. 19. 17:16
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
44%

de általánosan a nők jobban tolerálják ezt férfiaktól

Jobban?? Kevés gusztustalanabb dolog van számomra,mikor a férfi a nyilt utcan böfög az hatalmasat, vagy olyan részeg hogy tántorog. Nagyon nagy tévedésben vagy ha azt hiszed a nők jobban toleraljak...te mint férfi nézed ezt el jobban egy férfinak, de hidd el hogy a nőknek épp eléggé illúzió romboló ez

2024. júl. 20. 08:20
 32/54 A kérdező kommentje:

"Jobban?? Kevés gusztustalanabb dolog van számomra,mikor a férfi a nyilt utcan böfög az hatalmasat, vagy olyan részeg hogy tántorog. Nagyon nagy tévedésben vagy ha azt hiszed a nők jobban toleraljak...te mint férfi nézed ezt el jobban egy férfinak, de hidd el hogy a nőknek épp eléggé illúzió romboló ez"

De mégis ilyen alakokkal vagytok...

Lehet hogy te éppen nem, de attól még így van általánosságban. Nem kell nyílt utcáról beszélni sem. Ezek akár otthoni dolgok. A férfiak csinálják. Finganak böfögnek stb (én is szoktam). A nők nem szokták mert szégyenlik. Ezeket nem én találom ki hanem így van. A férfiaknak nem tetszik és elfogadhatatlannak tartják ha nők csinálnak ilyeneket pl fingás de a nők jobban elnézik ezeket. Hát ha szerinted ez nem így van akkor te eddig burokban éltél.

2024. júl. 20. 08:34
 33/54 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés mi mennyire gusztustalan hanem amiről szó volt az az hogy melyik "nem" tolerálja jobban ezeket a másiknak.
2024. júl. 20. 08:35
 34/54 A kérdező kommentje:
De amúgy tök érdekes hogy ennyire elkanyarodtunk az alap témától, de nekem nincsen ezzel semmi bajom :)
2024. júl. 20. 08:38
 35/54 anonim ***** válasza:
29%
De te még mindig férfiként vagy okos hogy mi mit toleralunk, miközben ez baromira nem igy van. Az hogy egyes nők lenyelik hogy a férjük 20 év után egy fingo,rofogo varacskos disznóra hasonlít,de a hitel meg a gyerekek miatt már nem meri elhagyni,azt nem azt jelenti hogy a nők ELNÉZIK
2024. júl. 20. 08:39
 36/54 anonim ***** válasza:
29%

1. Szerintem meztelen felsötesttel futni elég magamutogató dolog, nekem nem normális.

2. Teljesen mindegy, hogy nö vagy férfi, aki gusztustalanul viselkedik (böfög, stb) az számomra alig nevezhetö embernek.

3. Normális nö nem ilyen partnert választ, még akkor sem, ha neked ez a véleményed, meg normális férfi is igényesebb ennél a szintnél.

2024. júl. 20. 11:11
 37/54 anonim ***** válasza:
38%
Kerdező neked sem volt meg hosszu kapcsolatod vagy eltel egyutt nővel, ha meg nem hallottad fingani, böfögni.. majd megszokod..ha lesz ilyen.
2024. júl. 20. 11:14
 38/54 A kérdező kommentje:

"De te még mindig férfiként vagy okos hogy mi mit toleralunk,"

Teljesen mindegy hogy ferfiként vagy nőként mondom ezt. Ezzel még nem vitatod az állításom, ha nőként mondanám sem értenél vele egyet... Lényegtelen ki mondja.

"Az hogy egyes nők lenyelik hogy a férjük 20 év után egy fingo,rofogo varacskos disznóra hasonlít,de a hitel meg a gyerekek miatt már nem meri elhagyni,azt nem azt jelenti hogy a nők ELNÉZIK"

Ne ilyen végletekben gondolkozz mert én nem ezt állítottam. De egy férfi néha megengedi ezt magának, de a nők vissza szokták fogni magukat és ügyelnek rá hogy ilyen ne legyen. Hogy most ez a férfiak műve hogy ezt elítélik egy nőtől vagy a nők maguktól ennyire szofisztikáltak ezt nem tudom. A magam részéről én könnyen kiábrándulnék egy nőből ha fingana előttem pl.. Valahogy jobban zavarna tőle mintha pl egy férfi barátom/haverom csinálná.

"Kerdező neked sem volt meg hosszu kapcsolatod vagy eltel egyutt nővel, ha meg nem hallottad fingani, böfögni.. majd megszokod..ha lesz ilyen."

Hát ha ezzel próbálod nyugtatni magad dehogynem volt hosszabb kapcsolatom vagy éltem együtt nővel. A leghosszabb kapcsolatom 7 éves volt. És soha nem volt ilyen hogy előttem csinált volna ilyeneket, egyik barátnőm sem. Még arra is figyeltek hogy amikor wc-re mennek nem akarták hogy halljam a "hangokat". És nem azért mert én elvártam volna vagy direkt momdtam volna hanem csak úgy maguktól. De szerintem ez így normális egy nőtől. És mégegyszer: nem végletekben kell gondolkozni egy férfitől is kiábrándító egy idő után ha állandóan disznólkodik csak azt mondom hogy egy nőnél ez sokkal kényesebb dolog a legtöbb férfinek (és nőnek is). De nem kell messzire menni sok más dologban is más megítélés alá kerül egy férfi és egy nő pl a partnerek száma miatt is. Emiatt ne rám haragudj mert így alakult.

2024. júl. 20. 12:37
 39/54 A kérdező kommentje:

"1. Szerintem meztelen felsötesttel futni elég magamutogató dolog, nekem nem normális."

De a magamutogatás az egy ilyen szándékot feltételez. Közben meg lehet hogy valaki nem azért fut úgy hanem praktikussági okoból vagy mert úgy kényelmes neki. Nyilván ettől még tarthatod ízléstelennek ezt nem vitatom.

2024. júl. 20. 12:53
 40/54 anonim ***** válasza:
0%
AZT írtam, SZERINTEM!
2024. júl. 20. 14:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!