Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire gáz póló nélkül...

Mennyire gáz póló nélkül futni menni egy férfinek?

Figyelt kérdés
Nem a hivalkodas lenne a cél hanem hogy egyrészt jól esne mert meleg van másrészt tudnék barnulni futás közben. Nem egy nagyvarosrol van szó hanem egy kis kertváros. Remélem ez nem közszeméremsértés.
2024. júl. 19. 17:16
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Nem igy ertettem,hanem hogy minket jobban kinéznek még sportmelltartóban is
2024. júl. 19. 21:08
 22/54 anonim ***** válasza:
Testalkattól függetlenül is minimum necces szerintem, mondom ezt úgy, hogy én is megyek néha futni amikor napon kb. 50 fok van, és technikai (ujjas) póló van rajtam, nem halok bele, és szintén kis forgalmú hely. A testalkatomra sem lehetne különösebb panasz. Barnulni meg nem ettől fogsz szerintem...
2024. júl. 19. 21:12
 23/54 A kérdező kommentje:

"Kérdező, van a felsőtesteden tetkó?"

Nincsen, Ferrari-ra nem kell matrica 😅

2024. júl. 19. 21:20
 24/54 A kérdező kommentje:

"Nem igy ertettem,hanem hogy minket jobban kinéznek még sportmelltartóban is"

Én nem néznék ki senkit emiatt, sőt inkább tetszik a látvány.

Ámbár ettől függetlenül abban egyetértek hogy egy nőnek azért jobban oda kell figyelnie bizonyos dolgokra mint egy férfinek. Vagy talán nem is ez a jó szó rá, mert egy férfinak is nyilván de pl vannak dolgok amik egy férfinak még "elmegy" kategória de ha egy nő csinálná akkor az felett én is nehezen térnék napirendre.

2024. júl. 19. 21:23
 25/54 anonim ***** válasza:
70%
Csak akkor nem gaz, ha futas közben nem reng a csöcsöd
2024. júl. 19. 21:34
 26/54 anonim ***** válasza:
58%
A legtöbb ember imád ítélkezni és másokat lenézni, mintha csak fizetnének érte. Ha mindenki azt csinálná, amit mások nem tartanak gáznak, akkor soha nem csinálna senki semmit... Ma már divat lett mindent gáznak meg prolinak felcímkézni...
2024. júl. 19. 21:36
 27/54 anonim ***** válasza:
Beképzelt és még szexista is, kész főnyeremény lehetsz majd valakinek….
2024. júl. 20. 05:53
 28/54 A kérdező kommentje:

"Beképzelt és még szexista is, kész főnyeremény lehetsz majd valakinek…."

Szerinted mit lehet mondani egy ilyen ostoba kérdésre hogy van e tetoválásom? Ha ennyire besavanyodott vagy hogy nem veszed a lqpot akkor te tipikusam azaz alak vagy aki úgyis beképzeltnek tartja a másikat mert egy állandó kisebbségi érzése van. Amit a szexistát illeti tényleg kíváncsi vagyok azt pontosan mire is alapozod? Miért lenne szexista az hogy pl egy nőnek sokkal rosszabbul áll az önkívúletbe ivás vagy az eseti ápolatlanság meg böfögés, fingás stb. Nem azt mondom hogy ezek egy férfinál teljesen oké dolgok csak annyit hogy egy nőnél sokkal illúziórombolóbb mint egy férfinél.

2024. júl. 20. 06:06
 29/54 anonim ***** válasza:
78%

Mivel én heteró nő vagyok, nekem egy férfinál illúziórombolóbbak ezek, mint egy nőnél, pont nem izgat, ha egy nő böfög és társai, de férfival nem jönnék össze, aki ezeket nem tudja kulturáltan intézni. :) Egyik se túl gusztusos, de nő esetében nem kell azon gondolkodnom, hogy akarnám-e ezt otthonra életem végéig akár.

A tetoválásos dolgot nem én írtam, azt se tudom hogy jön ide, vagy miért lényeges.

2024. júl. 20. 06:12
 30/54 A kérdező kommentje:

"Mivel én heteró nő vagyok, nekem egy férfinál illúziórombolóbbak ezek, mint egy nőnél, pont nem izgat, ha egy nő böfög és társai, de férfival nem jönnék össze, aki ezeket nem tudja kulturáltan intézni. :) Egyik se túl gusztusos, de nő esetében nem kell azon gondolkodnom, hogy akarnám-e ezt otthonra életem végéig akár."

Én egy általános jelenséget írtam hogy nőknél ez kevésbé elfogadott. Nem véletlen hogy sokkal kevésbé vagy egyáltalán nem csinálnak ilyesmiket. Egyetlen egy barátnőm sem fingott vagy böfögött soha előttem és mindig tiszták voltak. Valahogy a nők tartják ezt fontosabbnak és nézik el jobban a férfiaknak, persze te lehetsz kivétel de általánosan a nők jobban tolerálják ezt férfiaktól és ők inkább visszafogják magukat.

"A tetoválásos dolgot nem én írtam, azt se tudom hogy jön ide, vagy miért lényeges."

Azt mondtad beképzelt vagyok, próbáltam kitalálni pontosan mire alapozod ezt. Attól függetlenül hogy nem te írtad még gondolhattad abból.

2024. júl. 20. 06:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!