Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire gáz póló nélkül...

Mennyire gáz póló nélkül futni menni egy férfinek?

Figyelt kérdés
Nem a hivalkodas lenne a cél hanem hogy egyrészt jól esne mert meleg van másrészt tudnék barnulni futás közben. Nem egy nagyvarosrol van szó hanem egy kis kertváros. Remélem ez nem közszeméremsértés.
2024. júl. 19. 17:16
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

"AZT írtam, SZERINTEM!"

?? Igen. És? Neked ment a kommentem, vagy szerinted másnak írtam? Vagy nem lehet elemezni, vagy reagálni a kommentedre? Ez most ilyen nagyon Karen-es volt.

2024. júl. 20. 15:35
 42/54 anonim ***** válasza:
58%

Figyelj, nálunk nem rendszeres az öblös böfögés, fingás és társai, de ha itthon vagyunk kettesben a párommal, akkor előfordul, hogy nem fogjuk vissza magunkat, nem azt mondom, hogy mindenki szorongjon a párja előtt, hogy jajj vajon elég kulturált vagyok-e előtte minden pillanatban, de ez rá is, és rám is ugyanúgy vonatkozik, hogy alapesetben nem böfögünk meg szarunk a másik orra alá, de NÉHA mind a kettőnk kiengedi a dolgot. Én sem fogok lenyelni egy kellemetlen büfit csak mert nő vagyok, hogy aztán várhassam percekig amíg elmúlik a gombócérzés.

De van olyan férfi kollégám, aki rendszeresen odaböfög hangosakat az orra elé tátott szájjal, amúgy elég jól néz ki külsőre, jóképű, edz, stb, de a gondolattól is behányok, hogy megpiszkáljam bottal.

2024. júl. 20. 19:07
 43/54 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem is annyira kulturáltság kérdése egy nővel kapcsolatban mint inkább szexuális vonzerő kérdése. Engem biztosan teljesen padlóra küldene ha ilyen történne. Valahogy szeretek egy nőre mint tiszta éteri lényre gondolni akik nem csinálnak ilyet. Hála az égnek nem volt soha ilyen az egyébként nagyon bennsőséges kapcsolataimban sem annak ellenére hogy igen én el szoktam engedni magam. De az más, egy nő az szerintem kerülje ezt. De valamelyik kapcsolatban ez oda vissza megengedett akkor persze azaz ő dolguk én csak a saját magam részéről mondom ezt. Bár azért kutakodva a neven fórumokon (reddit stb) azért tényleg más a megítélése egy nő részéről és egy férfi részéről. Ha egy férfi csinálja az disznó ha egy nő az pedig istenkáromlás. Nem "igazságos" se mégis így érzem én is.
2024. júl. 20. 19:52
 44/54 anonim ***** válasza:
84%
A kérdés elején még azt hittem normális a kérdező, aztán csak kibukik a szög a zsákból "tiszta éteri lény"🤣🤣🤣
2024. júl. 20. 20:01
 45/54 A kérdező kommentje:

"A kérdés elején még azt hittem normális a kérdező, aztán csak kibukik a szög a zsákból "tiszta éteri lény"🤣🤣🤣"

Ha ezen már képes vagy fennakadni és szó szerint venni akkor örülök hogy örömet okoztam neked 😊 Hűha tényleg nagyon kibújt a szög a zsákból ! 🤣

2024. júl. 20. 20:04
 46/54 anonim ***** válasza:
Akkor jó, így nem vagy magamutogató. :P :)
2024. júl. 20. 20:44
 47/54 anonim ***** válasza:
23-ra akartam írni.
2024. júl. 20. 20:45
 48/54 anonim ***** válasza:
80%

Tudod ki hiszi el hogy volt 7 eves kapcsolatod, ezalatt a baratnődet egyszer se hallottad hogy fingott almaban vagy egyszer se kapta őt el a fosos hanyos virus, amikor aztan jo hangosan törtenik minden a wc-n.

Amugy meg altassad csak magadat hogy a ferfiaknal ugyanez nem undorito a nők szemeben..multkor a munkahelyi konyhan (irodahaz, nem vmi gyar) böfögött egy hatalmasat az egyik fiu kollega..hat...tök undi volt. Azota vhogy olyan megvetessel tudok csak ranezni. A nőverem is szokott hangosan büfögni otthoni környezetben, de az egyaltalan nem zavar.

2024. júl. 20. 21:55
 49/54 A kérdező kommentje:

"Tudod ki hiszi el hogy volt 7 eves kapcsolatod, ezalatt a baratnődet egyszer se hallottad hogy fingott almaban vagy egyszer se kapta őt el a fosos hanyos virus, amikor aztan jo hangosan törtenik minden a wc-n."

Nem tudom miért vagy ilyen indulatos. Mi okom lenne hazudni? Tényleg nem volt egyszer sem ilyen. Biztos volt olyan is hogy fosott. De akkor kapcsolt zenét, megkért hogy tegyem fel a fejhallgatót stb. Gondolom zavarta volna ha hallom. Érthető okokból én meg nem "kerestem a bajt". Így igen, 7 év alatt egyszer sem hallottam.

"Amugy meg altassad csak magadat hogy a ferfiaknal ugyanez nem undorito a nők szemeben..multkor a munkahelyi konyhan (irodahaz, nem vmi gyar) böfögött egy hatalmasat az egyik fiu kollega..hat...tök undi volt. Azota vhogy olyan megvetessel tudok csak ranezni. A nőverem is szokott hangosan büfögni otthoni környezetben, de az egyaltalan nem zavar."

Nem altatom magam, ti ilyen téren tényleg megértőbbek és elfogadóbbak vagytok. Persze kivételek mindig vannak és nem vitatom a te állításod. De férfiaknál általánosan ez nem olyan mint nőknél. Nekem undorítóbb ha egy nő csinálja ezt mintha egy férfi mert sokkal illúziórombolóbb.

2024. júl. 20. 22:08
 50/54 anonim ***** válasza:
59%
Jól van öcsi, majd felnősz.👶🏼
2024. júl. 21. 04:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!