Én miért nem tüntethetek azért, mert a BLM póló raaszista?
Black Lives Matter. csak a fekete életek számítanak? szerintem meg ALL Lives Matter.
AKkro most ki a rasszista? Egyenklőség kell nem? szerintem meg ez a nagy egyenlő.
ALL Lives Matter.
De a jelen helyzetben teljesen meg tudom erteni, miert a BLM -nek van prioritasa: mert jelenleg a feketeken verte le az elmebajat egy barom, ill, nem is egy, es nem is mult idoben.
Artatlan embert a szinetol fuggetlenul nem verunk. Tokmindegy, ki kezdte, akkor sem.
Attol tartok, ennek nem lesz vege, amig feher es fekete oldalrol egyarant el nem tunik a rasszizmus. Nyilvan ez utopia- foleg mostanaban. Nem tudom, mi vet ennek veget. Lehet, hogy le kell menni a godor melyere, ertem ez alatt, hogy egyszer egymasnak esik a populista-nem populista oldal. (Mert ez taplalja a rasszista gyuloletet is mindket oldalon szvsz).
Hetes, felejtsd el a szineket. Nem attol lesz vki hulye, mert feher-feka-hupikek.
Aki ebbol indul ki, es pusztan emiatt ol meg -ver meg embereket, az egy mezei bunozo, es tudjuk, hol a helyuk.
Nehogy mar amiatt verjen egy frusztralt barom romma mast, mert olyasmiben kulonbozik tole, amirol nem tehet.
Mi lesz a kovetkezo akkor? A kek szem? A barna? Az osz haj? Vagy barki aki nem kereszteny- mindez a keresztenyseg, a szeretet neveben?
Oke, ez utobbi mar a fasizmusig vezet, nem tartozik a kerdeshez.
De na. Ne mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!