Én miért nem tüntethetek azért, mert a BLM póló raaszista?
Black Lives Matter. csak a fekete életek számítanak? szerintem meg ALL Lives Matter.
AKkro most ki a rasszista? Egyenklőség kell nem? szerintem meg ez a nagy egyenlő.
Pedig Amerikában a MexicanLivesMatter is igaz lenne . Hol maradnak a zsidók is ?
Mellesleg van fent a youtubon egy videó . Amiben egy fehér férfi AllLivesMatter feliratú táblát tart az utcán . Eredmény ? Az összes néger agyon akarta verni a srácot és úgy ugráltak , mint a majmok . Amúgy nem vagyok rasszista . Én is azt támogatom hogy minden élet számít . Ohh az is vicces , amikor a négerek úgy tüntetnek hogy viszik a hátukon a lopott 4k tévéket :D
#17 Nem csak hozzád szóltam hanem kollektíve az összes szájkaratéshoz.
Te meg ha németorszagban vagy, mégis miért ide írsz? Oké, 100%ig elhiszem hogy németorszagban fehérapokalipszis van (bár a családom fele Berlinben él és tök jól elvannak, nem fosnak ilyen alaptalan hülyeségektől)
Nem lenne produktívabb keresni egy német fórumot, mint itt a magyaron parádézni napokig? - mert ha tippelnem kéne, már tegnap is itt voltál pár kérdéssel.
Beszélj azokkal akik ott élnek...?
De, 21. Rasszista vagy.
Mint feljebb leirtam, eszetek viszont nulla, nem gondoljatok, hogy az ovodas szintuen ervzavaros kommentekbol egyertelmuen latszik.
Hogy miert, abban nem segitek, hadd rohogjon mas is a frusztralt idegbeteg, de legalabb egybites kommentjeiteken, picifutyik.
24-es, koszonom, hogy vilagga kurtolod a macirasszikrol alkotott sztereotipia valodisagat.
Nevezetesen, hogy frusztralt kispcsu idegbetegek. Ismet kiderult.
A velemenyed ismet eloiteletes, hat de miert is lenne masmilyen, igaz? :)
Jo ejszakat kivanok es nyugodt alvast azzal a tudattal, hogy becsuletesen elsz, nem szolgalsz ki penzert semmilyen arto szandeku rendszert, ezert nem is bacchat arcon a.....
Mondjuk ugy, hogy karma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!