Az mégis hogy a fenébe lehetséges, hogy ezen az oldalon már többen mondták, hogy csapnivaló kutató vagyok, de mégis van egy csomó elismerésem?
Meglehetősen interdiszciplináris a kutatási és érdeklődési területem a tudományos palettán, de különösen a történettudományra, matematikára, nyelvekre/filológiára, filozófiára/teológiára, földrajzra és fizikára álltam rá. Ezeken belül is kipécéztem olyan területeket és témaköröket, amelyek kimondottan foglalkoztattak, majd ezen területeken kezdtem el kutatni az egyetemen és a collegiumban. Nem gondolom magam szakértőnek, ugyanakkor azt hiszem, nem beképzeltség, ha nem gondolom magam teljesen idiótának a témában, hiszen hosszas időket áldoztam arra, hogy kutassam a területet kísérletekkel, szöveges és tárgyi forrásokkal stb. stb., ami épp a rendelkezésre állt. Úgy hiszem nem követek el nagy hibát, ha a tudósok főáramával szinte mindig megegyező megállapításaimat közlöm például itt, válaszokban is.
Mégis megkaptam már másoktól, hogy csapnivaló vagyok a témában, teljesen hülye vagyok hozzá, ha lehet meg se szólaljak ezzel kapcsolatban, mert nem értek hozzá, hülye vagyok, az az intézmény vagy professzor, aki bennem fantáziát lát az olyan is stb.
Kérdem én, hogy ez hogy lehet, ha egy csomó oklevelem, plakettem, elismerésem, díjam stb.-m van a munkásságom elismeréseként? Hogy lehet, hogy néhány itt jelenlévő ember sokkal okosabb, mint azok a professzorok, tanárok stb., akik engem elismertek?
Akkor újfent megkérdezem Tőled.
Amennyiben Te ezeket az elismeréseket megkapod azoktól az emberektől (akik jártasak a témádban, kutatásodban), a könyvedre, írásaidra pozitív kritikával illetnek, és emellett ösztöndíjra javasolnak, akkor neked miért számít az, hogy egy anonim oldalon milyen válaszokat kapsz? Egyszerűen ezt a részét nem értem, főleg azt, hogy miért született meg ez a kérdés.
A másik meg, Te is itt vagy ezen az oldalon, lehet nem helyesírási hibákkal válaszolsz, de itt többen is adtak olyan választ, ami intelligens emberre vall.
Szóval, miért is veszed ennyire a szívedre, az itt kapott válaszokat?
1. Ha tudnád hány olyan professzorom van akinek undorító a helyesírása xd
Nem az higy egy-egy betűt elütnek, de néha olvashatatlan amit írnak. Persze a cikkek milliószor át vannak nézve arra adnak. De privátban tragikus sokszor.
2. Te is böngészed, ők miért ne tehetnék?
3. Azért erre nem vennék mérget. A hozzád hasonlóan szorgalmas embereket dicsérik, küldik mindenhova mert nekik is plusz presztízs, na meg főleg pénz hogy vannak olyanok akiket el tudnak küldeni. De a legokosabbak, legtalpraesettebbek ezeket hárítják, mert tusják hogy az egyetemben nem sok pénz van, szóval inkább nornál emberként próbálják kamatoztatni a tudásukat.
Nekem legalábis ezek a tapaaztalataim az egyetemről.
Ezt az oldalt, vagy inkább annak tagjainak egy részét, már egyre több tekintetben fenntartásokkal kell kezelni. Sokan állítanak valótlant, sokan ide jönnek frusztrációt levezetni, szóval nem kell mindent készpénznek venni.
Ne akarj mindenkinek megfelelni. Pláne ne az ittenieknek, mert ők/mi nem ismerünk téged, szóval a véleményünk nem kéne, hogy (ennyire) mérvadó legyen. Vannak offline ismeretségeid, elismerőid, akik tényleg ismernek téged, az ő szavuk kéne, hogy sokat nyomjon a latba, nem pedig azoké, akik itt vannak.
A saját érdekedben is írom, hogy tanuld meg, kinek a kritikáját érdemes felvenned, megfogadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!