Mit gondoltok, amikor megláttok egy rosszul fogalmazott, csapnivaló helyesírású kérdést, vagy választ?
Elolvassátok, vagy onnantól kezdve automatikusan "elásta magát" az illető, és inkább görgettek tovább?
Nekem az ékezet nélküli írások is ilyenek. Lehet hogy az illetőnek gyorsabb leírnia anélkül a mondandóját, de szerintem tiszteletlen azzal szemben akinek el kell olvasnia és kihámoznia hogy mire is gondolhatott.
Ővele szerinted mit lehet kezdeni?:D
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__10923642-m..
#6: Jézusom 😂
"Füstoldó"
Lehet koromra gondolt? 😁
Na ez az!:)
Nem válaszolt, pedig kérdezték.
Engem egy kicsit zavar, de attól még el szoktam olvasni az ilyen válaszokat is.
Attól még lehet értelmes véleménye az illetőnek, hogy nem használ ékezeteket, vagy hogy rossz a helyesírása, de én mindig oda szoktam figyelni az ilyesmire.
6
Ki lehet találni, hogy vajon milyen nyelvből gondolkodva találta ki a "füstoldó" szót.
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy Mo-on élhet, és ismeri a hétköznapi szavakat.
Ha engem kérdez valaki, akkor szerintem valami smoke eliminator lehet a kérdés.
Árulnak dohányfüstöt semlegesítő gyertyákat is, meg más vackokat, amik állítólag magukba vonzzák a cigarettaszagot. Talán permetféle dolgok is vannak, aminek magának nincs illata, az van van ráírva, meg hogy hány m2-es szoba dohányfüst-mentesítésére alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!