Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok, amikor meglátto...

Mit gondoltok, amikor megláttok egy rosszul fogalmazott, csapnivaló helyesírású kérdést, vagy választ?

Figyelt kérdés

Elolvassátok, vagy onnantól kezdve automatikusan "elásta magát" az illető, és inkább görgettek tovább?

Nekem az ékezet nélküli írások is ilyenek. Lehet hogy az illetőnek gyorsabb leírnia anélkül a mondandóját, de szerintem tiszteletlen azzal szemben akinek el kell olvasnia és kihámoznia hogy mire is gondolhatott.

2021. jan. 23. 11:33
A kérdező szavazást indított:
Elolvasom, mert nem zavar
Figyelmen kívül hagyom, mert fárasztóbb elolvasni
40 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elolvasom, DE mégis zavar. Attól, hogy pocsék a helyesírása még megérdemli a segítséget, ha tényleg nem valami bugyuta dologról van szó.
2021. jan. 23. 11:42
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Elolvasom, de zavar. Azert ritka az, amikor teljesen értelmezhetetlen. Mobilrol 3x annyi ido lenne ekezettel irni, szoval ez engem abszolut nem erdekel, ahogy az se ha most emiatt lepontozol.
2021. jan. 23. 11:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar. Persze szebb az, ha nincs hiba, de nem zavar. Az egyetlen eset, amikor nem olvasom végig, ha nagyon hosszú és még érthetetlen is. Ha rövid és érthetetlen, akkor meg írok, hogy mégegyszer, mert nem értem. Az ékezetek hiánya, viszont nekem nem teszi nehezebbé az értelmezést.
2021. jan. 23. 12:00
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Elolvasom de rohadtul utálom az analfabétákat
2021. jan. 23. 12:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ékezetek nem érdekelnek, de nagyon primitív kérdésre nem válaszolok, mert minek? Úgysem fogja fel, úgysem fogadja meg.
2021. jan. 23. 12:46
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
2021. jan. 23. 12:50
 7/13 A kérdező kommentje:

#6: Jézusom 😂

"Füstoldó"

Lehet koromra gondolt? 😁

2021. jan. 23. 13:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Na ez az!:)

Nem válaszolt, pedig kérdezték.

2021. jan. 23. 13:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem egy kicsit zavar, de attól még el szoktam olvasni az ilyen válaszokat is.

Attól még lehet értelmes véleménye az illetőnek, hogy nem használ ékezeteket, vagy hogy rossz a helyesírása, de én mindig oda szoktam figyelni az ilyesmire.

2021. jan. 23. 13:26
 10/13 anonim ***** válasza:
6%

6

Ki lehet találni, hogy vajon milyen nyelvből gondolkodva találta ki a "füstoldó" szót.

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy Mo-on élhet, és ismeri a hétköznapi szavakat.

Ha engem kérdez valaki, akkor szerintem valami smoke eliminator lehet a kérdés.

Árulnak dohányfüstöt semlegesítő gyertyákat is, meg más vackokat, amik állítólag magukba vonzzák a cigarettaszagot. Talán permetféle dolgok is vannak, aminek magának nincs illata, az van van ráírva, meg hogy hány m2-es szoba dohányfüst-mentesítésére alkalmas.

2021. jan. 26. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!