Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg ezért csapnivaló lennék?

Tényleg ezért csapnivaló lennék?

Figyelt kérdés

A történet ott kezdődik hogy van egy lány osztálytársam akivel igazából mondhatni jóban vagyok,egy jobb osztálytársi viszony volt/van köztünk. Neki volt kb 2-3honappal ezelőtt egy barátja akit nagyon szeretett és szakítás után egy hónapig még sírt utána a csaj. Egykét hete az exével jóban lettem, és elhívott bulizni. Elmentem vele és a kis baráti társaságával jól éreztük magunkat nem volt semmi. Viszont valaki ki rakta hogy ott vagyok velük ,amit a csaj látott és mikor hazaértem egy szép mocskos engem illető szöveg jött velem szembe instan :D igazából nem értem a felháborodást a gyerekkel vagy 3honapja szakítottak, és attól függetlenül miért ne mehetnék el vele bárhova is ha jóban lettem vele? Szerintetek?

16/l

2019. ápr. 20. 03:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, mehetsz bulizni velük, én nem ítéllek el. Hogy ő mit gondol, francot érdekli, csak osztálytársak vagytok, nem házastársak. Még kérdés?
2019. ápr. 20. 03:38
 2/6 anonim ***** válasza:

És ha véletlenül futtok össze egy szórakozóhelyen, neked kutya kötelességed elhagyni a helyszínt, mert a barátnőd exe?

Neki kéne tudni ezen túllépni és a baráti elvárásoknak is megvannak a határai, nem a kezéről csaptad le.

Volt egy hasonló esetem még tiniként, szóval nagyon régen:

Volt egy srác akivel jó barátságban voltam, és kicsit rá is voltunk egymásra kattanva.

Plusz volt egy lány aki oda volt a srácért, de a fiú észre sem vette. Elkezdett a lány barátkozni velem annak érdekében, hogy majd közelebb kerülhet a fiúhoz általam. Én eleinte meg is tettem amit tudtam, elmondtam a srácnak, de ő közölte hogy hallani sem akar róla, neki nem jön be.

Ezt kíméletesen közöltem is a lánnyal, de csak nem adta fel, folyton róla beszélt, ábrándozott hogy hátha mégis..

Én közben tudtam hogy veszett fejsze nyele, és egyszer úgy esett, hogy egy discoban félrevonulva kicsit szorosabban összekeveredtem a fiúval és a lány rajta kapott.

Elrohant, és onnantól soha többé szóba sem állt velem, még csak nem is köszönt.

Sajnáltam, viszont nem éreztem jogosnak a sértődést, mert én elmondtam neki a kilátásokat, és nem én tehetek arról hogy olyan szekér után fut ami nem veszi fel. Semmit nem rontottam az esélyén, mivel nem is volt.

Szerintem ő átverve érezte magát általam annak ellenére, hogy előtte mindvégig őszinte voltam.

Felnőtt fejjel azért már másképp kezelném a dolgokat, biztos óvatosabb lennék hasonló esetben. Tizenévesen még csak gyakoroljuk a konfliktuskezelést, és hajlamosak vagyunk a bolhából is elefántot csinálni.

Sajnos ez a része felnőttként sem lesz jobb, mikor el kell viselni az elutasítást, azt hogy már nem kellünk annak akit szeretünk, de ezért nem lehet mást hibáztatni.

2019. ápr. 20. 06:28
 3/6 anonim ***** válasza:

A "jobb osztálytársi viszony" alatt az osztálytársad talán egy barátságnak tudhatta be a kapcsolatotokat.Akihez közelebb kerülünk:hasonlóan gondolkozik,a sorsunk,ruhatárunk,elképzeléseink azonosnak mutatkozik.

Te ismerted a féltett titkát és amikor meglátott téged a volt fiújával azt gondolhatta,elárultad.

Ha számodra fontos a megbántódott személy,akár tisztázhatnád vele?

2019. ápr. 20. 06:46
 4/6 anonim ***** válasza:
csak a csajok képesek ilyenen kiakadni és kihozni a semmiből ennyit...
2019. ápr. 20. 08:31
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Igaza van, gátlástalan áruló vagy.
2019. ápr. 20. 08:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem voltunk barátok :D én egyáltalán nem mondanám hogy barátok voltunk. Suliba néha beszéltünk, elnevetgéltünk és ennyi.
2019. ápr. 20. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!