Mit gondoltok, amikor megláttok egy rosszul fogalmazott, csapnivaló helyesírású kérdést, vagy választ?
Elolvassátok, vagy onnantól kezdve automatikusan "elásta magát" az illető, és inkább görgettek tovább?
Nekem az ékezet nélküli írások is ilyenek. Lehet hogy az illetőnek gyorsabb leírnia anélkül a mondandóját, de szerintem tiszteletlen azzal szemben akinek el kell olvasnia és kihámoznia hogy mire is gondolhatott.
nem érdekel, nem vagyunk az iskolában én pedig nem vagyok magyartanár
a magyar egy élő nyelv, és arra való hogy kommunikáljunk vele
egy eszköz, ami nem önmagáért létezik, hanem hogy használjuk, és akár alakítsuk.
ekezet nelkuli iras es olvasas rutin kerdese, siman tudok igy irni, es el is tudom olvasni. azt, hogy te ezt tiszteletlensegned tartod, eleg egoman, nem miattad ir vagy nem ir valaki, es a vilag sem a te igenyeid kielegitesere letezik
amugy ha rendesen tudsz olvasni, aákr ezt is el tduod ovsalni, mret az aygad öseszaakrja a szeegvöt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!