Az mégis hogy a fenébe lehetséges, hogy ezen az oldalon már többen mondták, hogy csapnivaló kutató vagyok, de mégis van egy csomó elismerésem?
Meglehetősen interdiszciplináris a kutatási és érdeklődési területem a tudományos palettán, de különösen a történettudományra, matematikára, nyelvekre/filológiára, filozófiára/teológiára, földrajzra és fizikára álltam rá. Ezeken belül is kipécéztem olyan területeket és témaköröket, amelyek kimondottan foglalkoztattak, majd ezen területeken kezdtem el kutatni az egyetemen és a collegiumban. Nem gondolom magam szakértőnek, ugyanakkor azt hiszem, nem beképzeltség, ha nem gondolom magam teljesen idiótának a témában, hiszen hosszas időket áldoztam arra, hogy kutassam a területet kísérletekkel, szöveges és tárgyi forrásokkal stb. stb., ami épp a rendelkezésre állt. Úgy hiszem nem követek el nagy hibát, ha a tudósok főáramával szinte mindig megegyező megállapításaimat közlöm például itt, válaszokban is.
Mégis megkaptam már másoktól, hogy csapnivaló vagyok a témában, teljesen hülye vagyok hozzá, ha lehet meg se szólaljak ezzel kapcsolatban, mert nem értek hozzá, hülye vagyok, az az intézmény vagy professzor, aki bennem fantáziát lát az olyan is stb.
Kérdem én, hogy ez hogy lehet, ha egy csomó oklevelem, plakettem, elismerésem, díjam stb.-m van a munkásságom elismeréseként? Hogy lehet, hogy néhány itt jelenlévő ember sokkal okosabb, mint azok a professzorok, tanárok stb., akik engem elismertek?
"Tudni akarom, hogy milyen jogon írja azt valaki, hogy hülye vagyok arc és név nélkül, anélkül, hogy Ő letett volna bármit is az asztalra!!!!"
Mondjuk olyan jogon, hogy szabad véleménynyilvánítás van, te magad meg úgy viselkedsz mint egy hisztis általános iskolás.
#21.
Nincs joga senkinek sem úgy azt mondani rám, hogy hülye vagyok ahhoz a területhez, amivel rengeteget foglalkoztam, hogy Ő semmit nem tett le az asztalra!!!
#20.
Én nem azért használtam ezt a szót, hogy tudományosnak tűnjön.
Fura, hogy mennyi elismerésed van mégis idejársz megerősítésért.
Az mégis, hogy a fenébe lehet, hogy azt hiszed mennyire okos vagy és mégis ide jársz azoktól megerősítést kapni akikről azt se tudod kik? Ennyire rossz gyerekkorod volt, vagy máshonnan ered ez? Látom felnőni még nem sikerült és félsz a felelősségtől.
Ahogy neked is, úgy másnak is joga van a vélemény nyilvánításhoz. Ha valaki azt írja, hogy hülye vagy, joga van hozzá. Ahogy neked is jogod van ahhoz, hogy ezen felháborodj. Ez egy ilyen oldal. Nem értem a problémád. Ha ennyire nem tetszik, akkor nem kell ide járni, nem kell kérdést kiírni, nem kell válaszokat írni. Ennyire egyszerű. Töröld a fiókod és meg van oldva. Beszélgess azokkal, akiket ismersz és tőlük várd a megerősítést, dícséretet, ne olyan emberektől, akik nem ismernek.
Hát hol érdekel téged, hogy Kis Károly, bivalybasznádról, miket írogat? Ez egy anonim oldal! Milyen névről, meg képről beszélsz te itt? Te honnan tudod például, hogy én nem doktoráltam, publikáltam? Honnan tudod, hogy nem az orvostudomány területén kaptam elismeréseket? Ugyan már. Bármi mondhat bármit itt! Inkább keress fel egy pszichológust, mert lássuk be, a kérdésednek semmi értelme nincsen, viszont veled komoly önértékelési problémák vannak. Fejben sok minden nincs rendben nálad. Ettől függetlenül felőlem lehetsz te a NASA űrkutatója is, de mentálisan nagyon nagyon nem vagy rendben.
#27.
1. Biztos helyesírási hibákkal teletűzdelve fog egy professzor válaszolni.
2. Biztos a professzorok ezt a honlapot böngészgetik.
3. Akkor személyesen nem elismerő kritikákat kapnék a könyvekre, írásokra, értekezésekre, esszékre, nem javasolnának ösztöndíjasnak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!