Az mégis hogy a fenébe lehetséges, hogy ezen az oldalon már többen mondták, hogy csapnivaló kutató vagyok, de mégis van egy csomó elismerésem?
Meglehetősen interdiszciplináris a kutatási és érdeklődési területem a tudományos palettán, de különösen a történettudományra, matematikára, nyelvekre/filológiára, filozófiára/teológiára, földrajzra és fizikára álltam rá. Ezeken belül is kipécéztem olyan területeket és témaköröket, amelyek kimondottan foglalkoztattak, majd ezen területeken kezdtem el kutatni az egyetemen és a collegiumban. Nem gondolom magam szakértőnek, ugyanakkor azt hiszem, nem beképzeltség, ha nem gondolom magam teljesen idiótának a témában, hiszen hosszas időket áldoztam arra, hogy kutassam a területet kísérletekkel, szöveges és tárgyi forrásokkal stb. stb., ami épp a rendelkezésre állt. Úgy hiszem nem követek el nagy hibát, ha a tudósok főáramával szinte mindig megegyező megállapításaimat közlöm például itt, válaszokban is.
Mégis megkaptam már másoktól, hogy csapnivaló vagyok a témában, teljesen hülye vagyok hozzá, ha lehet meg se szólaljak ezzel kapcsolatban, mert nem értek hozzá, hülye vagyok, az az intézmény vagy professzor, aki bennem fantáziát lát az olyan is stb.
Kérdem én, hogy ez hogy lehet, ha egy csomó oklevelem, plakettem, elismerésem, díjam stb.-m van a munkásságom elismeréseként? Hogy lehet, hogy néhány itt jelenlévő ember sokkal okosabb, mint azok a professzorok, tanárok stb., akik engem elismertek?
#1.
Tényleg így gondolod vagy ez irónia?
Ha te valóban olyan intelligens és okos lennél, mint ahogy állítod, k.rvára nem ide írogatnák ki ide ilyen kérdéseket, és k.rvára nem érdekelne anonim, ismeretlen emberek véleménye.
Amúgy meg messziről látott ember sok mindent mond…mi honnan tudjuk, hogy igaza mondasz az oklevelekről meg ilyenekről?
"Kérdem én, hogy ez hogy lehet, ha egy csomó oklevelem, plakettem, elismerésem, díjam stb.-m van a munkásságom elismeréseként? Hogy lehet, hogy néhány itt jelenlévő ember sokkal okosabb, mint azok a professzorok, tanárok stb., akik engem elismertek?"
Bocs, de ebből nekem az jön le, hogy egy pojáca vagy, aki szeret azzal villogni, hogy őt mindenki elismeri nagyemberként, és ezt szereti mások képébe tolni, vagyis marhára nagyra van magával. Ezt viszont nagyon sokan nem szeretik.
Nyilván sok CTRL+C, CTRL+V alkalmazásába került neked ez az eszmefuttatás, mégis annyira átlátszóra sikerült, hogy napsütésben észre se lehetne venni. Ha valóban olyan lennél, ahogy leírod, akkor
1. nem csak elismertek volna a professzorok, tanárok, stb., hanem egy lennél közülük
2. pont letojnád, mi a véleménye rólad a gyakorikerdesek.hu olvasóinak.
Ja, egy ötlet a következőhöz: még sokkal-sokkal tudományosabbnak hangzik a mondandód, ha a "főáram" helyett a "mainstream" kifejezést írod bele.
Szívesen.
Tudtommal sem a műveltség, sem az intelligenciahányados nem vonzza magával azt, hogy érzelmileg is megfelelő helyen tudjam a megfelelő emberek véleményét kezelni. Ebben én gyenge vagyok.
#6.
Ahogy említettem nem hiszem, hogy olyan hű de nagy ász lennék, egyszerűen nem tartom magam teljesen idiótának, mint egyesek.
#7.
Tanár már most is vagyok a megfelelő szinten, de még nem vagyok olyan nagy alak, mint azok akik elismertek. Nem attól lesz valami tudományos, hogy idegen szavakat használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!