Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van mindenhol egy ember...

Miért van mindenhol egy ember legalább aki utál irigy rosszhírem kelti, terrorizál?

Figyelt kérdés

Lakhelyen. Pl allandoan utánoz az egyik szomszednő, nyomult volna a páromra is aki elhajtotta, azota engem lek-z, mindenbe beleköt, azt lesi mikor ki jön hozzám ha a ház elott találkozom valakivel képes kiülni a ház elé lesni, "popcornozni".

Én eddig észre se vettem hogy egyaltalán itt lakik, nekem ő teljesen levegő volt, de állandoan gyűlölködik avatkozik az életembe állandoan szerepelni akar, és fenyegetett is már hogy na majd aztán ő megver. Akkor idehivtam pár pasit akiknek híre van és akik simán nekimennek nőknek is, azóta fogta csak be a pofáját, mivel a kultúrált beszélgetés nála nem segít. Komoly le kellett már mennem erre a paraszt szintre.

Másik meg munkahelyen terrorizál. Még szamonkér ha szunetre megyek vagy ki vagyok engedve a boltba, a cégnél terjeszti a rossz hírem, mikozben szakmailag elismer mindenki, nem győz fúrni, ha kapok vmi dícséretet, abba kb belepusztul.

Vagy pl barátommal bemegyunk egy helyre, ott meg pl a pultos képes olyanokra hogy engem szájhuzva szolgál ki, meg csak a barátom után, csak vele beszél, látszik a fején ha tehetné, engem meg be se engedne.

Az addig rendben lenen ha mindenhol van egy mentálisan zavart ember. De ezek miért engem találnak meg maguknak? Miért nem másokon élik ki a sérüléseiket?

#sérültek terrorja
2024. jún. 23. 09:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%

Ha RÓLAD MINDENHOL MINDENKI rosszat mond, TÉGED MINDENHOL MINDENKI utál, akkor nem lehetséges, hogy VELED van baj?

Egy-két ellenszenves valaki minden ember életében van, normális személyiségü ember egyszerüen nem foglalkozik velük, de ha a többségnek baja van veled, akkor lehet, hogy tényleg benne van a hiba.

2024. jún. 23. 10:31
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem mindenhol mindenki erto olvasás.

Mindenhol van EGY ember aki rámszáll. Akik sérültek bajuk van, gyászkeretek.

A bajom azzal van hogy miért nem másokat spéciznek ki maguknak miert engem? Mintha a homlokon lenne hogy "üssetek".

Ha nem foglalmozom velük, annál jobban csinálják!!

Egyre jobban bepörögnek!

2024. jún. 23. 10:33
 13/19 A kérdező kommentje:
Eddig se én foglalkoztam veluk. Hanem ők velem. Nekem ők levegők voltak. De amikor már az utcán k-znak le ordítva valahogy feltunik. Meg ugy a monoklit is észrevenném a tükörben valahogy azzal hogy én struccpolitikázok ők még nem fognak.
2024. jún. 23. 10:36
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
Az ilyeneket úgy lehet leszerelni, hogy igen határozottan ellen állsz a zrikálásnak. Ha látja az elszántságot és, hogy komoly problémái adódhatnak ha nem hagy békén akkor ezek abba szokták hagyni a basztatást. Általában ezek az emberek azt pécézik ki akiről úgy gondolják, hogy meghunyázkodik előttük és nyugodtan kiélhetik a szociopata hajlamaikat. Meg kell mutatni, hogy rábasznak ha nem állnak le!
2024. jún. 23. 10:48
 15/19 anonim ***** válasza:
14 jól mondja, de amúgy alacsony vagy? Mert sajnos az alacsonyabbakat jobban kipécézik, és a vékonyakat. Meg az hogy ezért van már a fél világon tetkó (bocs igazából szinte az egész világon), hogy hátha akkor nem ők lesznek a kipécézettek, plusz a póló feliratok, ijesztő megjelenés, mikor mivel próbálkoznak az emberek ami egy ideig bejön aztán át kell térni más külsőségre. Viszont az elszánt tekintet és a lendületes mozgás mindig kicsit segít. És igen, a védelmező baráti kör és ismerősök.
2024. jún. 23. 12:06
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Monika show ez paranoiaval.
2024. jún. 23. 13:35
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
16 Te vagy paranoiás mindenhová azt képzeled be hogy a csúnya rossz paranoiások ellepték a világot. Mondjuk a Mónika show jogos de szerintem nem a kérdező részéről, mert van ilyen simán, persze ha valaki tanyán lakik szomszédok nélkül az nem fogja érzékelni.
2024. jún. 23. 16:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

17#

Szóval szerinted nem jut kb minden huszadik emberre egy arrogáns, rossz indulatú szociopata? Mert arról híres ez a társadalom, hogy csupa Teréz anyával van tele.

2024. jún. 23. 17:23
 19/19 anonim ***** válasza:
De, csak azt hittem a kérdezőre érted. Mert amúgy a környezetében az a néhány problémás ember lehet hogy paranoiából cseszteti, nem tudom. Mondjuk nálam a csesztetés 90% oka az volt hogy az illető kinézett magának valakit az meg mondjuk azt mondta rám hogy csinos, vagy jó fej, vagy egyáltalán merészelt köszönni. Ezeket nem lehet kivédeni, hogy ilyenen elárasztja őket a gyűlölet.
2024. jún. 23. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!