Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nőknél vagy férfiaknál több a...

Nőknél vagy férfiaknál több a begyepesedett, “dögöljön meg a szomszéd tehene is” mentalitású ember?

Figyelt kérdés

jún. 14. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
fsza, nagyon kellenek ám az ilyen semmirekellő, hergelő kérdések gykra... már épp kifogytunk volna belőlük.
jún. 14. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Vegyesen :D De inkább az 50es vénasszonyoknál jellemző..
jún. 14. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

A legirigyebb embertipus a férfi, aki irigy a nőkre, mert ők könnyebben jutnak szexhez. Ott aztán tényleg a legmélyebb, legagresszívabb végletekig megy a gyűlölet, mindenféle horrorba illő dolgokat kívánnak a nőknek (a "dögölj meg egyedül, elhasználtan" a legszalonképesebb)

A többi változó, mindkét nem irigy. Nyilván.

jún. 14. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Falusi elvált vagy özvegy 60-70 feletti nőktől nincs rosszabb.Az utolsó fillért is sajnálja irigy megszólnak mindenkit háta mögött kibeszélnek hazugságokat terjesztenek nem fürdenek mert azon is spórolni lehet 30 éves ruhákat hordanak mert még mindig meg lehet varni ha kilukad.
jún. 14. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem fele-fele.
jún. 14. 21:04
 6/8 anonim válasza:
23%

Szerintem ez a kérdés nem ilyen egyszerű.

Függ attól is, ki mennyit hajlandó/tud tenni azért, hogy saját magának jobb legyen. Rengeteg ilyen begyepesedett ember akivel találkoztam amiatt ilyen, mert másnak jobb és le akarja húzni a saját szintjére, vagy maga alá, mert ez egyszerűbb mint fejleszteni önmagát. Értem ezt felfogásban és mentálisan is.

jún. 14. 21:39
 7/8 anonim válasza:
61%

Utolsóként még hozzáteszem, hogy voltam már az utcán én is és segítség nélkül kikerültem ebből a helyzetből. Minden nap egy mosollyal kelek, mert egyszerűen boldog akarok lenni és tenni érte.

Mindenre van megoldás, csak van ami könnyebb, van ami nehezebb.

Mindnekinek a saját gondja a legnehezebb de ezen is kell a legtöbbet dolgoznia.

Persze vannak mélypontok, de szerintem fejben dől el, hogy ki hová kerül. Vannak dolgozni akaró hajléktalanok is akiknek a legjobbakat kívánom, emellett gratulálnak a szomszédnak a tehene miatt és vannak önmagukat utcára juttató jómódú semmittevők is, akik mindvégig csak azt akarják, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene.

jún. 14. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Nőknél én ilyet általánosságban nem tapasztalok, ellenben a párkapcsolatoknál nagyon irigyek tudnak lenni.
jún. 15. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!