Nőknél vagy férfiaknál több a begyepesedett, “dögöljön meg a szomszéd tehene is” mentalitású ember?
A legirigyebb embertipus a férfi, aki irigy a nőkre, mert ők könnyebben jutnak szexhez. Ott aztán tényleg a legmélyebb, legagresszívabb végletekig megy a gyűlölet, mindenféle horrorba illő dolgokat kívánnak a nőknek (a "dögölj meg egyedül, elhasználtan" a legszalonképesebb)
A többi változó, mindkét nem irigy. Nyilván.
Szerintem ez a kérdés nem ilyen egyszerű.
Függ attól is, ki mennyit hajlandó/tud tenni azért, hogy saját magának jobb legyen. Rengeteg ilyen begyepesedett ember akivel találkoztam amiatt ilyen, mert másnak jobb és le akarja húzni a saját szintjére, vagy maga alá, mert ez egyszerűbb mint fejleszteni önmagát. Értem ezt felfogásban és mentálisan is.
Utolsóként még hozzáteszem, hogy voltam már az utcán én is és segítség nélkül kikerültem ebből a helyzetből. Minden nap egy mosollyal kelek, mert egyszerűen boldog akarok lenni és tenni érte.
Mindenre van megoldás, csak van ami könnyebb, van ami nehezebb.
Mindnekinek a saját gondja a legnehezebb de ezen is kell a legtöbbet dolgoznia.
Persze vannak mélypontok, de szerintem fejben dől el, hogy ki hová kerül. Vannak dolgozni akaró hajléktalanok is akiknek a legjobbakat kívánom, emellett gratulálnak a szomszédnak a tehene miatt és vannak önmagukat utcára juttató jómódú semmittevők is, akik mindvégig csak azt akarják, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!