Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért baj az a szembe szomszéd...

Miért baj az a szembe szomszédomnak ha kint napozok az erkélyen? Ilyenek lennének a mai emberek? Mindent leszólnak):

Figyelt kérdés
Mindig ki ülök napozni az erkélyre ha süt a nap, mert szeretek barna lenni. Tegnap is kinn ültem, a szembe szomszéd meg kinn állt a feleségével meg még pár emberrel a házuk előtt és hallottam, hogy ez már megint napozik pfuuu. Hogy lehetnek ilyenek? Már ez is baj? Mindig is napoztam kinn ott, nem értem miért olyan fura neki.

2024. máj. 25. 08:34
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Állandóan bámul lenézően.
2024. máj. 25. 08:35
 2/28 A kérdező kommentje:
Mondjuk már megszokhattam volna bármit csinálsz úgyis mindenki elítél és lenéz:D Sajna ilyen a mai világ.
2024. máj. 25. 08:43
 3/28 anonim ***** válasza:
88%
Most csak panaszkodni akarsz vagy valóban érdekel?
2024. máj. 25. 08:45
 4/28 A kérdező kommentje:
Valóban érdekel.
2024. máj. 25. 08:50
 5/28 anonim ***** válasza:
75%

Legközelebb ha hallótávolságon belül van, akkor mondanám, hogy ez az amelyik állandóan bámul, ha napozok.

(Jó ez csak vicc volt, de ez lenne ugyanaz a szint...)

Én egy percig nem foglalkoznék vele. Nyugodtan napozzál a saját erkélyeden annyit amennyi jól esik.

2024. máj. 25. 09:01
 6/28 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom irigy nőkről van szó, ha meg férfi is van köztük,akkor meg pláne,hogy kivannak akadva :D Sz*rd le őket, ez nevetséges komolyan.
2024. máj. 25. 09:04
 7/28 anonim ***** válasza:
65%

Az emberek nagy része primitív és unalmas sz.r életük van,amiben nem történik semmi.Ezért mindent bámul,les és kibeszél,mint egy kisiskolás.

Nem tudom milyen környék lehet,de szerintem normális kultúrált környezetben senki nem foglalkozik ilyenekkel,hogy a másik napozik.

2024. máj. 25. 09:05
 8/28 anonim ***** válasza:
49%

Te is ilyen vagy?

Vagy Te nem vagy ember?

Vagy csak két ember alapján általánosítasz?

2024. máj. 25. 09:12
 9/28 anonim ***** válasza:
43%
Közszemérem sértés lehet. Engem is zavarna mas fityegő akármije ha a képembe tolná.
2024. máj. 25. 09:16
 10/28 anonim ***** válasza:
52%
Én tudok olyanról aki meg otthon mászkált fuggony nelkül alulöltözve a szemközti házban mar minden pasi leste meg a haverok is röhögték, aztán kitette a főbérlője.
2024. máj. 25. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!