Miért baj az a szembe szomszédomnak ha kint napozok az erkélyen? Ilyenek lennének a mai emberek? Mindent leszólnak):
Figyelt kérdés
Mindig ki ülök napozni az erkélyre ha süt a nap, mert szeretek barna lenni. Tegnap is kinn ültem, a szembe szomszéd meg kinn állt a feleségével meg még pár emberrel a házuk előtt és hallottam, hogy ez már megint napozik pfuuu. Hogy lehetnek ilyenek? Már ez is baj? Mindig is napoztam kinn ott, nem értem miért olyan fura neki.2024. máj. 25. 08:34
21/28 anonim válasza:
Na vajon miért bámul??
Nem kell túl sok ész hozzá..
Van egy szép félmeztelen lány a környéken...persze h bámulják , ők tuti nem azok. csak a bámulás parasztság.
22/28 anonim válasza:
Ha azért normálisan fel vagy öltözve, nem szólhat semmit sem.
23/28 anonim válasza:
Hagyjátok, ez a szomszédos troll
24/28 anonim válasza:
Vagy szexinek tart, vagy szánalmasnak.
25/28 anonim válasza:
Közszeméremsértésről hallottál már? Én se akarnám a nyamvadt tested állandóan bámulni. Nincs benned sem empátia, sem tapintat, sem jóérzés.
26/28 anonim válasza:
Ennyi besavanyodott magyar f*szt.
27/28 anonim válasza:
Mi a besavanyodás? Szerinted irigy bárki is? A szomszédot kéne megkérdezni, mit gondol, de én azt gondolnám, hogy ne bugyiba meg melltartóba tegye ezt. Ha én az erkélyemet szeretném élvezni, akkor nem ilyen nőcskéket akarok nézni, hanem élvezni az időt, helyet. 1-2-szer az ember elnézi, de rendszeresen rohadt idegesítő lenne. Te biztos mindig kivernéd rá, lúzer vagy utolsó, úgyhogy neked inkább javaslom egy saját nőt beszerezni. :D
28/28 anonim válasza:
Nő vagyok,de még mindig nem értem mi a baj azzal,ha valaki napozni szeretne a saját erkélyén,ráadásul nem is meztelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!