Miért van mindenhol egy ember legalább aki utál irigy rosszhírem kelti, terrorizál?
Lakhelyen. Pl allandoan utánoz az egyik szomszednő, nyomult volna a páromra is aki elhajtotta, azota engem lek-z, mindenbe beleköt, azt lesi mikor ki jön hozzám ha a ház elott találkozom valakivel képes kiülni a ház elé lesni, "popcornozni".
Én eddig észre se vettem hogy egyaltalán itt lakik, nekem ő teljesen levegő volt, de állandoan gyűlölködik avatkozik az életembe állandoan szerepelni akar, és fenyegetett is már hogy na majd aztán ő megver. Akkor idehivtam pár pasit akiknek híre van és akik simán nekimennek nőknek is, azóta fogta csak be a pofáját, mivel a kultúrált beszélgetés nála nem segít. Komoly le kellett már mennem erre a paraszt szintre.
Másik meg munkahelyen terrorizál. Még szamonkér ha szunetre megyek vagy ki vagyok engedve a boltba, a cégnél terjeszti a rossz hírem, mikozben szakmailag elismer mindenki, nem győz fúrni, ha kapok vmi dícséretet, abba kb belepusztul.
Vagy pl barátommal bemegyunk egy helyre, ott meg pl a pultos képes olyanokra hogy engem szájhuzva szolgál ki, meg csak a barátom után, csak vele beszél, látszik a fején ha tehetné, engem meg be se engedne.
Az addig rendben lenen ha mindenhol van egy mentálisan zavart ember. De ezek miért engem találnak meg maguknak? Miért nem másokon élik ki a sérüléseiket?
Téged is érdekelne ha terrorizálna. Meg akarna verni, vagy a cégnél azt terjeszti rólad felfelé is, hogy lógós munkakerülő sz.r vagy. És ez jóformán napi szinten hogy éldegélnél csendben nyugidtan de valaki beleáll állandoan a képbe szidni, r.bancozni, hajadat tépni, rágalmazni.
Valahogy az nem elég hogy te meg csak pislogsz mint hal a szatyorban es ennyi a reag.
Mert ezek naponta ezzel kelnek fekszenek egyre jobban rádszallnak csak egyre jobban élesítik az egészet, egyre hangosabban nyilvanvalóbban esnek neked meg stb.
Jóformán ha nem foglalkozol velük az csak olaj a tűzre, annál jobban pattognak.
6. Ha nem foglalkozom velük, elengedem, annál jobban csinálják! A szonszednő is eleinte utánoz aztán beszólogat aztán pletykál aztán ráment a páromra aztán már k-z, és már azokra a szintekre emelte magát hogy meg akar verni.
És nekem is jönne, ha nem hivtam volna pár embert ide, csak ugy "hidegháborúzni", mert annyi elég volt neki szerencsére hogy kik állnak mögöttem, és eldugult.
Az eddig nem segitett semmin hogy csendben leviszem a szemetet es nem nézek oda!
Ezek (akikkel összeáll más szomszédnők)még abba is beleálltak hogy rózsaszín kukazsákkal megyek le hahaha.
Mikor a barátomnak meg néha elmesélem komolyan elkapja a röhögés is, hogy "nők" es mivek látja hogy én meg nemtudok röhögni ezen akkor meg próbálja elfolytani a röhögést, az meg mégrosszabb.
Akkor azokkal foglalkozz akik mögötted állnak, a többieket meg levegőnek kell nézni.
6 vagyok
Azokkal meg nem akarok foglalkozni. Írtam, hogy olyanok akik neki mennek bárkinek, nem néznek se istent se embert.
Odaállnak ugyan mögém ha kell, csak mert eddig jól "sakkoztam" ki velük a dolgokat, de nem jó ötlet velük kapcsolatokat elmélyitgetni még nekem sem.
Ha nem kényszer, nem iszogatok velük nem bandázgatok velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!