Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki hallatszik a fejhallgatóból...

Ki hallatszik a fejhallgatóból a zene ezért belém állt a boltos?

Figyelt kérdés
Szóval be mentem vásárolni, oda jött kedves úri emberünk és azt mondta hogy így nem lehet be jönni kapcsolják le ez az „izet" ( heavy metált volt) vagy hadjam el az üzletet. Erre én mondtam hogy kint van hogy nem lehet fagyival be jönni nem lehet kutyával be jönni stb de nincs ott hogy nem lehet zenét hallgatni. Ezek után el kértem a panasz könyvet amire az volt a válasz hogy nincs.
jún. 4. 14:58
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Az meg hogy a helyes írásom vagy fenn akadva egy dolgot jelent. Kicsi a péniszed, nem tudsz ki elégíteni egy nőt sem. Ja és még anno suliba is bántalmazták a saját szüleid sem szeretnék. 😘
jún. 5. 11:01
 32/36 anonim ***** válasza:
91%
Én köszönöm a javítást, szerintem nagyon hasznos! Nem lett volna kötelező leírni, de még is megtette. Van buta ember, olyan is akinek vannak hiányosságai, de a legrosszabb az a kategória aki nem képes a fejlődésre! Kérdező ezzel teljesen le is írtad magad!!!
jún. 5. 11:11
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

helyesírásom, fennakadva, kielégíteni, suliban, bántalmaztak, szeretnek.

Helyezd be a fenti szavakat a szövegbe, hogy (megközelítőleg) értelmes mondatokat alkoss!

Következő órán felelés a vesszők használatából!

Irodalomból pedig kötelező memoriter a Cyrano Orrmonológ, hogy ne csak ilyen előregyártott klisékből próbálj oltogatni, mert ha már nekiállsz itt púposkodni, meg sértegetni másokat, akkor annyit elvárok, hogy legalább szórakoztató stílusban próbáld!

jún. 5. 11:12
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de jó! Igaza van nagyon 33-nak!
jún. 5. 11:27
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

"Kicsi a péniszed, nem tudsz ki elégíteni egy nőt sem."

33 leírt mindent. Honnan tudod, hogy van egyáltalán?

El kell, hogy keserítselek, az, hogy hogy kufircolsz, az kb. az elsö pár hétben lényeges. Bár ha megszólalsz, értelmes ember az elsö reggelen az ablakon menekül, amíg te fogat mosol, és elgondolkodik, hogy többet nem csajozik beszittyózva. :)

jún. 5. 11:36
 36/36 anonim ***** válasza:
33: az sem ártana, ha egy mondanton belül nem keverné az E/2-t és E/3-at. Azt hiszem, ezt a legtöbben óvoda végére elsajátítják.
jún. 5. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!