Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki hallatszik a fejhallgatóból...

Ki hallatszik a fejhallgatóból a zene ezért belém állt a boltos?

Figyelt kérdés
Szóval be mentem vásárolni, oda jött kedves úri emberünk és azt mondta hogy így nem lehet be jönni kapcsolják le ez az „izet" ( heavy metált volt) vagy hadjam el az üzletet. Erre én mondtam hogy kint van hogy nem lehet fagyival be jönni nem lehet kutyával be jönni stb de nincs ott hogy nem lehet zenét hallgatni. Ezek után el kértem a panasz könyvet amire az volt a válasz hogy nincs.
jún. 4. 14:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
36%
Én imádom a metált, inkább azt, mint valami sz@r pop vagy rap. Felőlem üvölthet. 🤘😁🤘
jún. 4. 15:35
 12/36 anonim ***** válasza:
81%

[link]

Csak egy emil es megbuntetik oket.

jún. 4. 15:37
 13/36 anonim ***** válasza:
94%
Kiskorú mit ír a panaszkönyvbe, mikor csak korlátozottan jogképes? Pl. a szülő aláírása nélkül kb. semmit nem ér, amit odakörmöl.
jún. 4. 15:40
 14/36 anonim ***** válasza:
50%
Bármennyire is bunkó vagy kedves hatos! Elég hasznosra sikeredett a hozzászólásod. Én sokat olvasok, de sajnos sokszor külön írom a szavakat még így is! Mit csináljak, hogy tudjam melyik szavakat kell külön és melyik szavakat kell egybe írni? Erre is lenne esetleg egy segítő, hasznos válaszod? Nem zavar ha csak bunkó stílusba megy! : ) Oltári....
jún. 4. 15:40
 15/36 A kérdező kommentje:

Kamasz? Konykor? Anyám nem vesz? 20 éves anyagilag független nő vagyok! Kedves 2 a fejhallgatóm kb többet ér mint a te életed 😘

#11 pacsi 🤘🏿

#12 köszönöm szerintem sőt biztos írok nekik egy szép e mailt. #6 tökmindegy neten így írom papíron nem, de jössz az okoskodást jár a keksz

jún. 4. 15:52
 16/36 anonim ***** válasza:
22%
4-es egy bolt nem templom, azt a fél percet meg, amíg kiszolgálják ki lehet bírni
jún. 4. 15:55
 17/36 anonim ***** válasza:
65%

Elég komolytalan külsőd lehet, ha azt mondták nincs panaszkönyv.

Ilyet én még nem is hallottam, hogy valakinek ilyet mondanának.

A stílusodat én személy szerint nem szeretem de ez messze nem ok arra, hogy valakivel így bánjanak.

jún. 4. 16:02
 18/36 A kérdező kommentje:
#17 nem mondanám hogy komolytalan a külsőm, csak rohadt alacsony vagyok.
jún. 4. 16:14
 19/36 anonim ***** válasza:
82%

Az írásodból is mindenki arra tippelt, hogy hisztis kamasz vagy. Mem lehet hogy azért mert úgy viselkedsz?

Én is meglepődtem hogy felnőtt vagy.

Vannak egyszerűen hallgatólagos illemszabályok, amiket magától kéne tudnia az embernek és nem még arcoskodnia, ha valaki ezt szóvá teszi. Fájt volna kikapcsolni a zenédet arra az 5 percre?

jún. 4. 16:46
 20/36 anonim ***** válasza:
28%
#11 Pop, Rap, RnB, Rock, Techno the best.
jún. 4. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!