Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki hallatszik a fejhallgatóból...

Ki hallatszik a fejhallgatóból a zene ezért belém állt a boltos?

Figyelt kérdés
Szóval be mentem vásárolni, oda jött kedves úri emberünk és azt mondta hogy így nem lehet be jönni kapcsolják le ez az „izet" ( heavy metált volt) vagy hadjam el az üzletet. Erre én mondtam hogy kint van hogy nem lehet fagyival be jönni nem lehet kutyával be jönni stb de nincs ott hogy nem lehet zenét hallgatni. Ezek után el kértem a panasz könyvet amire az volt a válasz hogy nincs.
jún. 4. 14:58
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
68%
Nem kell mindig, mindenaron, mindehol kemenykedni, ha csak anem akarok viselni a pszichopata titulust. ;-)
jún. 4. 15:01
 2/36 anonim ***** válasza:
63%
most nem képzeled hogy hisztis bunkó kiskamaszoknak előbányásszák a panaszkönyvet? amúgy meg vedd halkabbra a zajodat, vagy vegyél rendes fejhallgatót. ja hogy ahhoz csóró vagy, anyád meg nincs, hogy zsebpénzt adjon legalább, ha már megnevelni képtelen volt.
jún. 4. 15:11
 3/36 anonim ***** válasza:
89%
Te legalabb még használsz fülhallgatót. Ma már simán az a divat, hogy az ember beindítja úgy a zenét es a videót, hogy hallja mindenki a környezetében.
jún. 4. 15:12
 4/36 anonim ***** válasza:
69%
Ez egy íratlan szabály ezt nem illik zavarod mások nyugalmát. Vagy egy templomba is így mész be?
jún. 4. 15:13
 5/36 anonim ***** válasza:
62%
Azt, hogy te szereted a hegyimetált, azt nem kell a világon mindenkinek feltétlenül a tudomására hoznod, tudod? Főleg nem úgy, hogy nyilvános helyen akkora hangerővel tolod, amit mások is hallanak, ugyanis nem mindenkinek jön be ez a zenei műfaj, bármennyire is fáj neked.
jún. 4. 15:13
 6/36 anonim ***** válasza:
76%

Tanuld már meg az igakötös igéket, te szerencsétlen.

bemegy

kihallatszik

belémáll

úriember (ez mondjuk fönév)

bejön

hagyjam (hadni ige csak a te buksidban létezik)

elkér

panaszkönyv

Nem lehetne az internethasználatot legalább 8 általánoshoz kötni?

jún. 4. 15:15
 7/36 anonim ***** válasza:
3%
A panaszkönyvet kérésre ki kell adni, egyébként meg kedves kérdező ő valóban eldöntheti ki tartózkodhat ott a boltban, te meg nem mész oda többet, ahol ilyen parasztok veled.
jún. 4. 15:17
 8/36 anonim ***** válasza:
63%

Uhh de idegesítő mikor valakinek kihallatszok a füleséből a zene...

Velem is történt ilyen, nem vettem észre, szóltak normálisan hogy halkítsam le, elnézést kértem és így is tettem. Nem mindig a másik a hülye...

jún. 4. 15:22
 9/36 anonim ***** válasza:
82%
Na elírtam, igekötös igék, nem igakötö. A fenébe Freuddal.
jún. 4. 15:27
 10/36 anonim ***** válasza:
92%
Volt a csoki amin mindegyiken másik betű van. Én abból szerettem volna úgy vinni, hogy kijöjjön a barátnőm neve. Ezért elkezdtem lepakolni ezeket a csokikat a helyéről amíg kerestem a betűket. Odajött a biztonságiőr megkérdezni mit csinálok. Elmondtam kedvesen, ő meg mosolygott. Nem kell mérgesnek lenni azonnal.
jún. 4. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!