Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is kedves gesztus...

Szerintetek is kedves gesztus a boltos csajszitól hogy ki nyitotta előttem az ajtót?

Figyelt kérdés

Beszélgetett a kinti kolléga nővel és ő az ajtó sarkában állt és ahogy mentem befele ki nyitotta előttem az ajtót úgymond gyere fáradj beljebb szerintem kedves tőle ritkán történik ilyen velem.

Ja amúgy félre értés elkerülése végett van barátja.

2023. aug. 9. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
9%

Barát vagy férj?

Mindegy, mindkettő eltavolithati.

2023. aug. 9. 20:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Barát tőlem fiatalabb lehet 20 vagy 21 éves én 26 vagyok.
2023. aug. 9. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem volt már olyan, hogy a kiszolgáló lány segített az autómhoz kivinni a vásárolt dolgokat, mert azt csak 2-3 fordulóra tudtam volna kivinni! Nem ő volt a pénztáros,de akkor is meglepett, hogy ilyen segítőkész! Az látszott hogy bejövök neki,közben végig igyekezett beszélgetni és nem fogadta el hogy: "kihordom én ne fáradjon" kérést!Aranyos volt!🙂 Egy vidéki kis faluban volt, ahol nem voltam ismerős!

Csak azért hogy vannak ilyenek néha!

2023. aug. 9. 21:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen rendes emberek mindig vannak.
2023. aug. 9. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Nekem meg szombaton volt az hogy mentem a fodrászomhoz és biciklizés közben eléggé leizzadtam és ilyen papírtőrlővel át törölte a fejemet a homlokomnál meg az egész fejemet. Annyira jó érzés volt komolyan! Mintha nem is ebben a galaxisban lennék. Hogy jó emberek vannak néha találunk is elvétve...
2023. aug. 9. 21:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Elhiszem
2023. aug. 9. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:
80%
Azért az durva, hogy ebben az országban jó embernek számít az, aki letörli az izzadtsagodat, hogy ne abban turkaljon 30-60 percen keresztül:').. ez zseni
2023. aug. 9. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!